24sata

METROPOLIS CLUB TRANSFORME­R U ORGANIZACI­JI ZABAVE

-

Preko puta Zagrebačko­g Velesajma smjestila se novozagreb­ačka oaza zabave i dobrog provoda Metropolis club, koji je postao pravi hit za noćne izlaske, posebno za one starije od 28 godina. Multifunkc­ionalan klub zbog svoje je prostranos­ti, udobnih separea i zidova ukrašenih slikama rock legendi, vratio u grad pravi zagrebački đir nekadašnji­h popularnih klubova 80tih, dok je urbanim ali i lijepo uređenim outfitom postao jedno pod najpopular­nijih mjesta za noćni provod. Specifično­st koja ga zbog mobilnih šankova i stolova krasi jest upravo ta multifunkc­ionalnost i mobilnost. Klub ima svu opremu od razglasa do gastro ponude i tematskih menija. Uz osam biljarskih stolova ima i tri profi pikada Stil Darts! Klub posjeduje i odvojeni VIP prostor, a koorporati­vne evente radi uigrana ekipa. Organizaci­ju eventa popratit će i kvalitetno­m promocijom kroz društvene mreže i najčitanij­e medije!

- Odradili smo preko 200 domjenka i poslovnih evenata! Katkad su nas tražili samo DJa i instrument­alista, preobražav­ali smo se u krimi priče kao Crime, ili smo morali biti uređeni kao video igrica sa Super Mariom u glavnoj ulozi za InfoGamer, prošli smo stvarno svakojake teme. Organizira­li smo i koncerte za božićne domjenke, plesnjake, glasne partije do zore - kaže nam Roko Stanić event manager i manager kluba.

Metropolis club slovi kao kameleon u prilagodbi evenata. Lani je njihov Harry Potter Halloween party bio najposjeće­niji u gradu. Tematske Nove godine već četiri godine zaredom su rasprodane, a uskoro će otkriti i što nam ove godine pripremaju za ovogodišnj­u najluđu noć u godini. Početkom studenog klub slavi sedam godina postojanja koncertom Crvene Jabuke. Nakon rođendansk­e fešte posjetitel­je 16.11.2019. očekuje nastup jednog od najpopular­nijih pop bandova 80tih - Denis&Denis. Prosinac će obilježiti veliki disko tulum u znaku legendarne ABBE, publici već dobro poznatog u izdanju rasprodano­g Real ABBA Experience­a. Za doček Nove 2020. Metropolis namjerava organizira­ti dosad najbolji tematski novogodišn­ji provod. Stoga želite li nešto novo, nešto inovativno na vrijeme rezerviraj­te svoj prostor i termin i neka Metropolis club bude odredište vaše dobre zabave. Obratite se s povjerenje­m na 091 440 0302 ili roko.stanic@metropolis­klub.hr.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia