24sata

HNL IKONA MOJA MUS

U HNL-U SAM PROMAŠIO SAMO JEDAN PENAL, NAPRAVIT ĆU FEŠTU KA

- Piše: ANTONIO BEVANDA

Hajduk je dobar ove sezone, ali vjerujem da mi možemo doći do dobrog rezultata. Za nas bi bod bio dobar, rekao nam je Ivan Krstanović (36) uoči dvoboja Hajduka i Slavena u subotu od 15 sati.

On je bez ikakve sumnje jedna od ikona HNL-a. I s 36 na leđima zabija golove. Ove je sezone na šest u HNL-u i u 13. kolo samo su Osijekov napadač Marić i Interov Rus Serderov ušli s više - sedam. Uz Krstanović­a su s po šest još Ćuže (Istra) i Lovrić (Gorica).

- Sa Slaven Belupom imam ugovor do ljeta. Onda ću odlučiti što ću dalje. Sve ovisi o zdravlju. Sad se osjećam odlično, na kraju sezone ću donijeti odluku hoću li još igrati. Ako budem zdrav, mogao bih nastaviti karijeru - kaže Krstanović.

U HNL je došao 2008. godine iz Hercegovin­e, točnije iz Posušja.

NAJVIŠE ZABIJA HAJDUKU I ISTRI

Igrao je za Široki Brijeg od 2015. do 2017., a ostalo je vrijeme proveo u HNL-u. Slaven Belupo mu je šesti klub u HNL-u. Prije toga je igrao za Zagreb, Zadar, Dinamo, Lokomotivu i Rijeku.

A onda podatak zbog kojeg Damir Burić ne spava mirno.

- Zabio sam Hajduku sa svih šest klubova za koje sam igrao u HNL-u. Ukupno 12 golova - pohvalio se Krstanović.

Posljednji gol “bilima” zabio je u kolovozu, kad je Slaven Belupo doma pobijedio 2-1. Pogodio je iz penala za 2-0 u 84. minuti.

U HNL-u je i Istri utrpao 12, ali u 15 utakmica, dok najbolji učinak ima protiv Lokomotive - 11 golova u devet utakmica. - Neću izdvajati ni jedan gol koji mi je posebno drag protiv Splićana. Svi su mi jednako dragi, baš kao i

CM VISOK je Krstanović, ali veliku većinu golova zabio je nogom, vrlo malo glavom

SAMO MI JE SLUGA USPIO OBRANITI PENAL SIMON SLUGA jedini je golman koji mi je u HNL-u obranio penal. Branio je za Lokomotivu, a ja sam igrao za Zadar

GOLA zabio je u HNL-u, a samo su četvorica igrača došla do 100: Vugrinec, Cvitanović, Popović i Mumlek

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia