24sata

TERIJA HAJDUK

-

ostali golovi u karijeri. Ne pravim razliku između toga - kaže napadač Slavena.

A protiv kojeg Hajdukova braniča vam je bilo najteže, tko najviše udara?

- Tuku svi, a od Hajdukovih stopera, najteže mi je bilo igrati protiv Hrvoja Vejića.

VODIM EVIDENCIJU

Krstanović je nenadmašan majstor penala. Zabio je više od trideset golova s bijele točke u karijeri. Bio je gotovo savršen, promašio je prije dolaska dva penala u dresu Širokog, a Sluga mu je prvi i jedini obranio penal u HNL-u. Seriju je nastavio i ove sezone. Tri je gola od šest ove sezone zabio iz jedanaeste­raca: Hajduku, Gorici i Lokomotivi.

- I dalje sam na jednom promašenom penalu u karijeri u HNL-u. Obranio mi ga je Sluga u travnju 2015. godine. Jedan sam zabio, jedan mi je on obranio. Igrao sam za Zadar, a on je branio za Lokomotivu. To mi je jedini promašeni - prisjetio se Krstanović.

Ukupno je u HNL-u na 94 gola, a ako ovako nastavi, sigurno će ove sezone doći do jubilarnog stotog. - Da, znam, vodim evidenciju, nadam se da ću uskoro doći do tog jubileja, to će biti velika stvar. Sigurno će s prijatelji­ma i obitelji biti fešta, morat ću častiti kad dođem do stotoga gola.

Taj su pothvat u povijesti hrvatske lige ostvarili samo Davor Vugrinec (146), Igor Cvitanović (126), Joško Popović (111) i Miljenko Mumlek (107).

Naravno, raduju ga Dinamovi uspjesi u Ligi prvaka. Njegova je generacija slavila njegov gol iz penala kijevskom Dinamu za 1-1 jer je to bio jedini bod u skupini. Sad je drugačija priča...

TROJICA S BROJEM 99

- Jako sam sretan zbog svega što radi Dinamo, stvarno im kapa do poda. Bjelica je briljantan i s njim će ova momčad napraviti još veće rezultate.

A posebno blista Mislav Oršić s brojem 99, koji su u Dinamu nosili još samo Dimitros Papadopoul­os i - Ivan Krstanović.

- Drago mi je da Mislav briljira s brojem koji sam ja nekad nosio u Dinamu. Nekima je čudan taj broj, a evo vidite što igrači mogu raditi s njim. Meni je to oduvijek jedan od najdražih brojeva i drago mi je da Mislav s njim ruši i zabija velikim klubovima u Ligi prvaka - zaključio je Krstanović.

 ??  ?? Ivan Krstanović na ljeto će
odlučiti o nastavku karijere
Ivan Krstanović na ljeto će odlučiti o nastavku karijere
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia