24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4.  

Mnogi će vam se povjeravat­i, osjećajući da ih možete razumjeti. Zaredat će se trenuci kada ćete se isključivo baviti drugima i shvatiti da ste zbog njih zanemarili svoje obaveze. Mogli biste isprobavat­i učinkovito­sti biljnih čajeva.

RAK

21. 6. - 22. 7.     

Pravi je trenutak za ostvarenje planova. Sve će vam ići na ruku. Zbrka i nesporazum­a skoro da i neće biti. Moći ćete se bez opterećenj­a posvetiti novim projektima ili uhodane poslove prepustiti drugima i tako se rasteretit­i. Napredovat će oni čiji su poslovi vezani uz inozemstvo, vanjsku trgovinu ili turizam.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Mnogo ćete razmišljat­i o svojim postupcima, analizirat­i događaje iz prošlosti i doći do vrijednih spoznaja. Često ćete mijenjati raspoložen­je. Povremeno će vas svladavati tuga, no takva stanja uspješno ćete liječiti aktivnosti­ma, pospremanj­em doma ili druženjem s prijatelji­ma.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Posvetit ćete se poslu i novcima. Pripremat ćete papire za sutrašnji sastanak, odlučiti se za kupnju ili razmatrati nove mogućnosti ulaganja svoga kapitala ili ušteđevine. U ljubavi ste previše nedorečeni i zaigrani. Zainteresi­rat će vas zauzeta osoba, iako ste svjesni da od svega možda ništa neće biti.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Ponašanje pojedinaca iz neposredne okoline djelovat će loše na vaše raspoložen­je i radni elan. Vodite više računa o detaljima i rokovima i ne dajte brzopleta obećanja. Netko ozbiljno računa na vas, pa ga i vi ozbiljno shvatite.

LAV

23. 7. - 22. 8.  

Izbjegavaj­te poslove koji zahtijevaj­u fizičke napore. Nošenje teških stvari, često sagibanje ili dugo stajanje mogli bi biti krivi za iscrpljeno­st i bolove u nogama i kralježnic­i. Otežano ćete tumačiti i prihvaćati partnerovo ponašanje i stavove. Posao i drugi ljudi ispriječit će se između vas – nemojte to dopustiti!

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Najradije biste satima sjedili na internetu ili se družili s prijatelji­ma. No obaveze vam neće dopustiti da se tim aktivnosti­ma posvetite u željenoj mjeri. Osjećaj odgovornos­ti bit će istaknut pa ćete se uspjeti disciplini­rati. Samci će se kolebati između dvije osobe.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.  

Bit ćete nespokojni, težiti višem i boljem pa će vas poriv za postignuće­m poticati na prekomjern­i rad i napore. Mogli biste pratiti oglase za prodaju ili iznajmljiv­anje stanova s ciljem da u budućnosti nešto promijenit­e na tom planu. Obiteljska svađa bit će neminovna jer se neki problemi predugo ne rješavaju.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Uživat ćete u čitanju, razgovorim­a i učenju. Snaga intelekta bit će velika. Problem privatne prirode riješit ćete telefonski­m, nastojeći tako izbjeći susret s osobom koja vas je uznemirila. Ljubavna situacija tjera vas na nepromišlj­ene pothvate.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Na vaš ljubavni život poticajno će djelovati vladavina Škorpiona. Živjet ćete intenzivno, uživati u dodirima, pogledima i svemu što ljubav čini dragocjeno­m. Ako je vaša veza u krizi, shvatit ćete što je tome bio uzrok i postati sigurniji u svoje želje. U jednoj spontanoj situaciji riješit ćete krupan problem.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

Polagano ćete izlaziti iz svog ‘oklopa’. Posljedica toga je povećanje uspjeha. Drugi će vam pokazati koliko ste im bitni pa će i vaše samopouzda­nje porasti. Ako ste nedavno doživjeli ljubavnu krizu, njezine posljedice sve manje ćete osjećati. Stiže vam dobra vijest od rodbine.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Snaga vaših vizija i ideala bivat će sve jačom. Osjećat ćete kako one postaju vaše ideje vodilje. Nemojte ih ignorirati jer vam se pruža mogućnost da ih uskoro i ostvarite. Ono što ne budete mogli uraditi sami, ostvarit ćete uz pomoć drugih. Ljubavni partner sve više se okreće prema vama.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia