24sata

UMJESTO U GRUDI, GLEDAO MI JE NOGE

HUMANITARK­A Prije nego što se pojavila na televiziji, Susan je bila beskućnik, a danas pomaže siromašnim­a...

- Pišu: TONIA MALIĆ, ASTRID ČADA

Amerikanka iz američke savezne države Massachuse­tts, Susan Sykes (59), svojim nastupom šokirala je žiri showa “Supertalen­t”, ali i gledatelje. I dok neki smatraju kako Susan posjeduje pravi talent, drugi komentiraj­u kako je ovaj nastup bio degutantan. “Sisolomka” nam je u intervjuu otkrila kako je prepoznala svoj talent, što misli o plastičnim operacijam­a i kad se prvi put ozlijedila.

- Ja sam jedina osoba na svijetu koja može razbiti predmete svojim grudima, što čini moj talent jedinstven­im. Postavila sam Guinnessov rekord u vlastitoj kategoriji i do dana današnjeg držim rekord u svijetu - rekla je Susan čijem šarmu nije odolio niti redatelj Quentin Tarantinno (56) koji joj nikada nije gledao u grudi već u noge. Sa samo 16 godina shvatila je kako ima nesvakidaš­nju figuru, a u školi je dobila nadimak “prsata”. Sudjeloval­a je i u američkoj verziji showa, ali su je odmah eliminiral­i i cenzuriral­i njezin nastup. - Pojavljiva­nje u njemačkom ‘Supertalen­tu’ bila je moja životna prekretnic­a. Završila sam u finalu. Ovaj uspjeh mi je osigurao mjesto u filmu Paramount Picturesa sa Sachom Baronom Cohenom i sir Benom Kingsleyem pod nazivom “Diktator” - kaže Susan i priznaje kako podržava estetsku kirurgiju te kako se i sama podvrgnula liposukcij­i. Tijekom sudjelovan­ja u showu otkrila nam je i kako se ozlijedila.

- U japanskoj verziji sam razbila krovnu pločicu od jakog keramičkog materijala. Dva tjedna sam imala modrice na grudima - zaključila je Sykes.

“KĆI PARIS KRENULA JE MOJIM STOPAMA”

Damianu su velika potpora supruga Petra i kći Paris

Mnogi su vjerojatno očekivali da će pokušati osvojiti žiri nekom rock izvedbom, ali Slovenac Damiano Roi na pozornici “Supertalen­ta” predstavio se arijom Giacoma Puccinija “Nessun dorma”.

Žiri mu je za izvedbu dao četiri “da”. Martini Tomčić su se nazirale suze... - U ‘Supertalen­tu’ ću dati sve od sebe i u sljedećim emisijama. Tijekom nastupa sa mnom su bile moja supruga Petra i kći Paris. One su mi najveća podrška - rekao je Damiano za 24sata.

Paris (9) bila je jako sretna kad ga je vidjela na malim ekranima. Ona je odlučila krenuti njegovim stopama te je izrazila želju kako bi i ona željela pjevati.

- Zbog toga sam je upisao u glazbenu školu. Počela je s nastavom prije pola godine, a u svemu joj i ja nastojim puno pomoći rekao je Roi.

I Damiano se počeo baviti glazbom od malih nogu. Prije “Supertalen­ta” okušao se u showu “Slovenija ima talent”, gdje nisu prepoznali njegove mogućnosti. Kako kaže, problem je nastao zbog

toga što su mu odredili da pjeva opernu ariju, dok je on želio pop pjesmu. - To je bilo prije deset godina, kad sam imao rock grupu. Prihvatio sam pjevati opernu ariju, samo kako bih bio u showu. Također, sputavala me činjenica da ne bih, ako bih pjevao operu i dogurao do polufinala, imao mladih obožavatel­ja i slušatelja koji bi me podržali. Na kraju sam otpjevao pjesmu ‘My Way’. Korektno sam je otpjevao, ali žiri jednostavn­o nije bio zadovoljan mojom izvedbom - rekao nam je slovenski glazbenik. Međutim, neuspjeh u showu “Slovenija ima talent” nije ga spriječio da i dalje slijedi svoje snove. - Bavim se glazbom od četvrte godine. Nisam mogao odustati nakon jednog neuspjeha. Svakodnevn­o sam u tome, to su moja ljubav i strast - priznao je Damiano, koji je naknadno završio i studij opere. Damiano ima više uzora u različitim segmentima glazbe te nikoga ne može posebno izdvojiti. Međutim, kad je riječ o operi, veliki mu je idol talijanski pjevač Andrea Bocelli (61).

 ??  ??
 ??  ?? BUM BUM! Susan je grudima ‘smrskala’ Bilmanov portret, ali i masu cigli
BUM BUM! Susan je grudima ‘smrskala’ Bilmanov portret, ali i masu cigli
 ??  ?? Petra i Damiano vjenčali su se lani u Mariboru. Kći Paris bila je presretna
Petra i Damiano vjenčali su se lani u Mariboru. Kći Paris bila je presretna

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia