24sata

Matić o Šuici: Nije nešto vrijedna, ali vrijeđati je ne damo

PRESKOČIO JE SUHOZID OD TRI METRA POPUT MAČKE. TO ZA NJEGA NIJE NIKAKAV PROBLEM PORAZBIJAO JE SVE ISPRED SEBE, PA ČAK I ŠIPKE OD INOKSA, CIJEVI I OPREMU. POBJEGAO JE

-

UZALUD

Najavljena promjena vremena, tj. nadolazeće kiše, Jerryju će, kako tvrdi njegov gazda, dobro doći.

- Napokon će imati vode, a to je za njega najbitnije. Hladnoća mu ne može ništa, ali bez vode ne smije ostati. Ima ovdje i prirodnih izvora i napajališt­a pa se nadam da će i to možda naći - rekao je

Ivan Božić, Jerryjev vlasnik, o snazi svog bika krava obavijesti policiju ili nas i da napokon dođemo po njega. Ma, samo je pitanje dana kad će se pojaviti. On se jednostavn­o mora pripojiti nekom stadu. Ako se sad još i boji, na kraju će se ipak pripojiti grlima jer mu je to instinkt.

IZBEZUMIO GA MIRIS KRVI

On nije naviknut na sve ovo, to mu je novo i boji se jer se naviknuo na štalu. Želimo da se što prije vrati kako bi se odmorio i riješio cijelog ovog stresa - rekao je Božić. Otkrio je da je Jerry podivljao kad je osjetio krv životinje koja je bila na klanju prije njega. - Pokidao je i porazbijao sve ispred sebe - šipke od inoxa, cijevi i opremu te pobjegao. Bio je nezaustavl­jiv i ja u životu tako nešto nisam vidio! Kroz klaonicu je prošlo mnogo životinja, ali ovako srčani bik, to je čudo - rekao je Petar Skejo, prijatelj i kolega mesara Božića, te dodaje kako mu je bik Jerry, baš kao i samom vlasniku, prirastao srcu u ovih nekoliko dana.

Petar Skejo, Božićev prijatelj, također se vezao za bika

Zastupnik SDP-a u Europskom parlamentu Predrag Fred Matić istaknuo je na otvorenju svoga ureda u Zagrebu da hrvatskim europarlam­entarcima nacionalni interesi trebaju biti iznad stranačkih.

- Moramo se držati zajedno. Mi jesmo iz različitih političkih grupacija, ali smo iz Hrvatske - rekao je Matić, i dotaknuo se Dubravke Šuice, potpredsje­dnice za demokracij­u i demografij­u. - Naša povjerenic­a nije nešto vrijedna, ali vrijeđati je ne damo.

 ??  ?? Dron je snimio zečeve i ptice, ali od bika ni ‘b’
Dron je snimio zečeve i ptice, ali od bika ni ‘b’
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia