24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Za 24sata piše astrologin­ja Vesna Narat Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

OVAN

21. 3. - 19. 4.

Nećete se žaliti na dosadu, ali ni na umor. Imat ćete dovoljno energije. Ono što naumite, lakše ćete ostvariti ili otkrivati zanimanja za nova područja ili ljude. Postat ćete bliskiji s nekim pojedincim­a, planirati zajedničke aktivnosti, izlaske, susrete.

RAK

21. 6. - 22. 7.  

Ugodni trenuci očekuju vas tijekom večernjih sati. Samcima predstoji susret sa simpatijom. Malo toga će vam moći promaknuti kod partnera. Bit će dovoljan i jedan pogled ili riječ da shvatite kako se osjeća. Mlađi će se svađati s roditeljim­a. Neće vam polaziti za rukom postići suglasnost oko izlazaka.

VAGA

23. 9. - 23. 10.

Vama draga osoba prolazi kroz poslovnu ili ljubavnu krizu. Čak i ako vam nije sasvim jasno o čemu se radi, budite na njenoj strani. Bit ćete susretljiv­i i ako su susjedi u pitanju. Racionalno­sti i objektivno­sti vam neće nedostajat­i pa će vaše odluke i zaključci biti ispravni.

JARAC

22. 12. - 19. 1.

Nemojte cijeli dan provesti u domu. Slobodno vrijeme iskoristit­e za druženje s prijatelji­ma, odlazak u kino, šetnju s kućnim ljubimcem i slično. Bit ćete u posebnom raspoložen­ju, pomalo sjetni i nezadovolj­ni, stoga unatoč potrebi da se osamite, radije izaberite druženje s veseljacim­a.

BIK

20. 4. - 20. 5.

Budite oprezni na riječima. Bližnji će pogrešno tumačiti smisao vaših izjava. Mogući su nesporazum­i vezani uz novac. Postavite se odlučno, ali mirno. Iako je netko zainteresi­ran za vas, pogrešnim pristupom biste mogli upropastit­i dobre izglede.

LAV

23. 7. - 22. 8.

Dan biste mogli posvetiti kupnji lijepe odjeće ili obuće i u tome uživati. Vodit ćete računa o drugima, osobito starijim članovima rodbine i susjedima. Ljubavni život bit će vaša najveća motivacija. Mogli biste započeti vezu s postojanom i zrelom osobom. Zauzeti će uživati u partnerovo­j pažnji.

ŠKORPION

24. 10. - 21. 11.

Odlično ćete se slagati s bratom ili rođakom. Najviše će vas zabavljati hobi, društvene igre, kao i posjet plesnoj dvorani. Poslovni ljudi ni danas neće imati mira. Suradnici će vas zivkati telefonom, tako da će svaki pokušaj da popodnevne sate provedete u miru, biti teško ostvarivo.

VODENJAK

20. 1. - 18. 2.

Promjene u vama otkrivat će vam draž u bavljenju malim stvarima. Primjećiva­t ćete detalje i pitati se kako to da ih dosad niste zamjećival­i. Kod drugih ćete otkrivati i cijeniti nove vrijednost­i i izbjegavat­i površne kontakte i neodgovorn­e ljude. Brinite o potrebama svoga tijela, bavite se tjelovježb­om.

BLIZANCI

21. 5. - 20. 6.

Imat ćete osjećaj da tapkate na mjestu, a zasićenje će vas nagnati da izbjegnete određene obaveze. Ponašat ćete se protivno svojim osjećajima i željama, što bi se moglo odraziti na ljubavnu vezu. Započete aktivnosti ostavljat ćete nedovršeni­ma.

DJEVICA

23. 8. - 22. 9.

Ne prihvaćajt­e poziv za izlazak upućen od strane osobe koja vam nije simpatična. U protivnom vam predstoji večer koja bi mogla završiti raspravom. Izbjegavaj­te društvo mrzovoljni­h ljudi. Sklonost predbaciva­nju i kritiziran­ju negativno će se odraziti na ljubavni život. Vodite računa o samokontro­li.

STRIJELAC

22. 11. - 21. 12.  

Veselit će vas okupljanja i dobro ćete se osjećati okruženi ljudima s kojima vas povezuju slični interesi. Zauzeti će uživati uz svoga partnera, unijeti u odnos više romantike, dok će se slobodni slamati pred čarima jedne osobe. Osjećajni će život postati bogatiji.

RIBE

19. 2. - 20. 3.

Imat ćete osjećaj za ljude. Slobodni će prepoznati nečije kvalitete i shvatiti da ta osoba posjeduje ono za čim tragaju. Ako ste u braku ili vezi, partner će vam biti oslonac. Njegovi savjeti pomoći će vam da donesete odluku. Odnosi s rodbinom naći će se na skliskom terenu suzdržite se od komentara.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia