24sata

JEDINA U ‘RAP CAMPU’ Lea: Dečki, bolje da me se pazite...

USKORO POČINJE U četvrtak počinje prvi ‘Rap Camp’ talent show. Sudjeluje 12 natjecatel­ja

- Piše: ASTRID ČADA

ZNA ŠTO HOĆE

Ne bojim se konkurenci­je, ja sam ono što jesam i mogu samo rasti kroz izazove, rekla nam je Lea Milanović (23), jedina natjecatel­jica u prvom hrvatskom hip-hop talent showu “Rap Camp”.

Tročlani žiri, koji čine Fil Tilen (31), Marin Ivanović Stoka (38) i slovenski glazbeni producent Raay (35), mentorirat će 12 finalista, koji su se smislom za glazbu i talentom izdvojili od stotina drugih. Među njima su Mijat Petar Tomić, Luka Prgić, Marko Dolić, Pavao Došen, Dorian Begić, Tino Katalinić, Emanuelle Cvek, Adrijan Šimunaj, Saša Stević, Nikola Raspolić i Filip Nakić.

- Pišem pjesme još od osnovne škole. Kad sam imao svega osam godina.

Oduvijek

sam zaljubljen u muziku - rekao nam je 19-godišnji Luka Prgić, koji se nada da će pobijediti, no to mu ne igra ključnu ulogu. Slično razmišlja i Tino Katalinić (20).

- Neovisno o ishodu showa, namjeravam profesiona­lno repati - govori Tino, a pitali smo i njihove mentore što misle.

- Bit ću strog i pravedan mentor. Volim se zezati, ali na prvome mjestu su rad, disciplina i pristojnos­t. Mislim da svi trebaju biti zahvalni što su dobili priliku, ali trebaju, naravno, ostaviti i dobar dojam na publiku - rekao nam je Stoka. “Rap Camp”, prvi regionalni hip-hop talent show, počinje u četvrtak, 31. listopada u 12 sati na JoomBoos YouTube kanalu.

 ??  ?? Lea kaže kako voli izazove i da uz njih samo ‘raste’
Lea kaže kako voli izazove i da uz njih samo ‘raste’
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia