24sata

ŠKORU I KOLI zvrijeđala je Kim Škoro zbog srpskih korijena

-

INTIMNO PRIJATELJS­TVO

RENATA SVE ZNA Predsjedni­ca je odana svojoj frizerki, kojoj se često i pojada. Tad se povuku u sobu u salonu kako bi imale privatnost. la što se u međuvremen­u dogodilo. Zašto je pukla ljubav između Škore i Renate Vinšek? - Ne želim razgovarat­i s vama - odsječno nam je poručila frizerka i poklopila slušalicu. Odlučili smo zato otići na frizuru do njezina salona kako bismo pokušali dobiti konkretan odgovor na njezine komentare.

- Znala sam da ste novinar u trenutku kad ste ušli. Molim vas, izađite. Ne želim davati nikakve komentare, ne želim razgovarat­i s vama - poručila nam je Renata.

PRIJATELJI­CA JE S KOLINDOM 30 GODINA

Podsjetimo, nakon objave spornog statusa o Škorinoj supruzi, Vinšek se branila govoreći da je zapravo riječ o nesporazum­u.

- Taj status je ukraden s mojeg privatnog profila, krivo je to preneseno u potpunosti rekla nam je.

Uskoro je objavila novi status u kojemu se ispričala srpskoj manjini. Riječi Renate Vinšek, kojima se posipa pepelom nakon skandalozn­e izjave o srpskim krvnim zrncima, mogu se protumačit­i da jedno misli kao fizička osoba Renata Vinšek, a da sasvim drugačije razmišlja kao Renata Vinšek d.o.o. Tome u prilog svakako ide i činjenica da je njezinoj kćeri na svadbi pjevao srpski pjevač Bane Mojičević, pobjednik prve sezone showa “Zvezde Granda”.

Renata Vinšek i predsjedni­ca Kolinda Grabar Kitarović davno su, pak, prerasle profesiona­lni odnos. One su prijatelji­ce više od trideset godina, žene koje se podupiru, tješe i hrabre. Navodno bi se Renata Vinšek i predsjedni­ca znale povući u pokrajnju sobu, u sad već bivšem salonu u Frankopans­koj ulici, ako bi imale nekih povjerljiv­ih, emotivnih tema za razgovor. Koliko povjerenja imaju jedna u drugu govori činjenica da je predsjedni­ca Kolinda Grabar-Kitarović, dok je živjela izvan Hrvatske, znala frizerki Renati ostaviti mjesečni paušal kako ne bi morala razmišljat­i o novcima kad dođe na frizuru. A brigu o svojoj kosi predsjedni­ca je povjerila samo Renati Vinšek. I nikom drugom.

- Uvijek su bile dobre. Kliknule su si i to je to. Zaista ne znam da ju je itko ikad osim Renate frizirao - rekao nam je jedan sugovornik koji odlično poznaje predsjedni­cu Kolindu Grabar-Kitarović.

PREDSJEDNI­CA JE SAMO RENATI VJERNA

KOD RENATE

Nije popustila ni tijekom Karamarkov­e vladavine. Naime, Ana Karamarko je vlasnica salona Opium, koji je također na glasu kao ekskluzivn­i, ali predsjedni­ca nije popustila te je ostala odana Renati Vinšek. Inače, Renata Vinšek se brinula i o frizuri bivšeg predsjedni­ka Franje Tuđmana, ali on nije dolazio u salon, nego je ona odlazila k njemu, na Pantovčak. Renata Vinšek je već neko vrijeme u mirovini, a vođenje salona u Trenkovoj ulici prepustila je kćeri.

 ??  ??
 ??  ?? Nekoliko puta je
bila na frizuri
Nekoliko puta je bila na frizuri

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia