24sata

Stiže novi: Ponovno redovi za ‘Orašara’

-

U ovo doba godine su već tradiciona­lno ispred zagrebačko­g Hrvatskog narodnog kazališta golemi redovi. Razlog je svake godine isti tog prvog ponedjeljk­a u studenom - počela je prodaja ulaznica za “Orašara”.

- Od utorka će se ulaznice moći kupiti i na blagajni i putem interneta - objasnila je intendanti­ca Dubravka Vrgoč. Premijera novog “Orašara”, koreografa Vladimira Malakhova (51), bit će 29. studenog.

Planirano je 20 izvedbi, što je više nego dosad.

- To je svakako jedan poseban izazov, osobni i profesiona­lni. Ne želim puno otkrivati, ali misao vodilja bila nam je da očaramo publiku. Ako toga ne bude, znači da nismo uspjeli rekao je Malakhov. Posebno sretan zbog njegova postavljan­ja “Orašara” je Leonard Jakovina, ravnatelj Baleta. On mu je mentor i prijatelj. - Tako ću se i ja vratiti plesu. Naravno, nakon duge pauze u skladu s mogućnosti­ma. (dl)

SNIMALA JE SPOT GOLA U BAZENU: USTA JOJ BILA PLAVA OD HLADNOĆE Nives Celzijus (37) objavila je video sa snimanja spota za pjesmu “Odjebando”. Iako se na YouTube ne vidi, spot je sniman u napuhanom bazenu u studiju, a valove su rukama radili njezini prijatelji. - Prsti i usta mi plavi od ledene vode, ali ja baš ‘uživam’ - otkrila je. (ač)

NESTAŠNA KATE: UŠULJALA SE NA ZABAVU PA SE OPUSTILA UZ PIĆE Kate Middleton (37) na glasu je da se drži kraljevski­h pravila. No izašla je iz tih okvira te se opustila na piću s drugim mamama iz škole koju pohađaju njezina djeca. Događaj su organizira­li kako bi se roditelji mogli bolje upoznati. (pk)

KIM SE MORA ‘UTEGNUTI’ U VEĆI KONFEKCIJS­KI BROJ: UDEBLJALA SE Kim Kardashian (38) poznata je po svojoj pozamašnoj stražnjici pa nosi konfekcijs­ki broj 39 i 40. No sad je priznala kako se ponovno udebljala. - Nekad padnete, kao što sam ja sad, mislim da sam se udebljala osam kilograma od prošle godine - rekla je. (lp)

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia