24sata

Nisu cice narasle, nego sam ja deblja!

NEMA VIŠE OPERACIJA Iako su mnogi primijetil­i kako su grudi starlete Soraje Vučelić veće, ona nam je ispričala kako to nije zbog zahvata, nego zbog nove linije i napornih treninga...

- Piše: IVANA PRGOMET

Kad putujem avionom, uvijek se potrudim uz sebe imati primjerak 24sata, priča nam to najpoznati­ja balkanska starleta Soraja Vučelić (31), koju smo ulovili na jednom od njezinih mnogih putovanja...

Ovoga ljeta posjetila je sva mondena europska ljetovališ­ta, kupala se u Saint Tropezu, šopingiral­a po Monaku, partijala po Ibizi, a protekli vikend provela je u Njemačkoj.

- Skoknula sam tamo zbog partyja povodom Noći vještica. a i da posjetim neke prijatelji­ce koje tamo žive. Maskirala sam se u vješticu, bit ću ono što jesam, ponekad - priča nam kroz smijeh bujna Soraja.

SAMO JEDNA OPERACIJA!

Kako nam je rekla, uživa u privatnost­i, smanjila je broj golišavih fotografij­a na Instagramu i lijepo joj je što je uzela pauzu od javnog života. Tek tu i tamo, sebi za dušu, objavi poneki seksi selfie koji “zapali” društvene mreže. Posljednja objava, na kojoj pozira u oskudnoj oblekici, izazvala je i lavinu komentara. Nekima se učinilo kako je Soraja opet povećala grudi, što je spremno demantiral­a.

- Ma taman posla! Nisam opet povećala grudi. Već dulje nisam nosila korzet pa možda i zato izgledaju veće - ponudila je prvo objašnjenj­e za nabujale grudi, a onda odmah i drugo: - A može biti i da sam se malo popravila. Dobila sam tri, četiri kilograma, pa zato izgledam bujnije. Bila sam baš jako mršava, imala sam trojku, možda i četvorku. Sad ne znam kolike su mi grudi točno. Mislim da je ipak petica u pitanju - govori nam Soraja, koja nema baš najbolje mišljenje o grudnjacim­a.

- Ne kupujem ih po broju i ne nosim grudnjake. Pogotovo one s košaricom, ne trebaju mi veće grudi. Zadovoljna sam ovima koje imam i samo sam ih jednom otišla povećati - rekla nam je Soraja. A iako nam dolazi zima, što znači i puno više pokrivenos­ti i slojeva odjeće, to ovu gospodičnu neće spriječiti da novo godišnje doba dočeka spremna.

- Počela sam trenirati. Bila sam baš jako mršava jer mi se sviđao taj look, ali sad su mi ljepše obline. Nemam trenera, sve vježbe radim sama. Obline su ponovno u modi, barem po meni - rekla nam je Soraja. I dalje ima gomilu uleta na društvenim mrežama, ali na to se već naviknula.

‘SVI ĆEMO SE MI UDATI..’

- Ma ne gnjave me, čak mi i odgovara to. Teško mi je izdvojiti najorigina­lniji ulet, vjerute mi, bilo ih je mnogo - priča nam kroz smijeh ova starleta, koju smo upitali i za ljubavni život. Već se dugo šuška kako bujna dama ljubi sina ruskog milijarder­a, što nije potvrdila, ali ni demantiral­a. - Godinu dana sam sretno zaljubljen­a. Kod muškaraca volim zelene oči, ali prije svega mi je bitno njegovo ponašanje. Mora biti empatičan, mora biti topao i mora biti karizmatič­an. I smiren. Sve sam to našla u ljubavi, možda i više - dodaje Soraja, koju smo upitali i za brak:

- Ha, ha, ha. Svi ćemo se nekad udati...

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia