24sata

MUKE PO BRBIĆU

-

Čelnici Hajduka sastali su se u ponedjelja­k ujutro sa Sašom Bjelanović­em i Damirom Burićem te pokušali pronaći izlaz iz krize. Burić se nakon sastanka pojavio na treningu i otklonio dvojbe o odlasku iz kluba.

- Svjesni smo opravdanog nezadovolj­stva prikazanim igrama i rezultatim­a na gostujućim utakmicama, kao i ispadanjem u osmini finala Kupa te u 1. pretkolu Europske lige. Međutim, činjenica je da je Damir Burić preuzeo momčad u delikatnom trenutku, a trenutačno nakon 14 kola drži drugo mjesto na tablici, relativno blizu prvoplasir­anom. No to ne umanjuje dojam da prikazana igra u određenim utakmicama nije na razini onoga što želimo. Očekujemo kako će Burić i momčad u nedjelju protiv Osijeka pokazati kako zaslužuju našu podršku - stav je kluba. Svjestan je Brbić da je ostanak Burića dvosjekli mač. I u slučaju uvjerljive pobjede nad Osijekom teško će kupiti

mir, a u slučaju neuspjeha mogao bi proizvesti još veći bunt navijača. Svjestan je da je momčad u krizi, nema igre, rezultati su sve lošiji, ali za sve navedeno nije kriv samo Burić, koji je uskočio u vlak koji je odavno krenuo s kolodvora. Nije spremao ni uigravao momčad koju drži na drugome mjestu. Ovim potezom klub će mu dati još jednu priliku, onu protiv Osijeka, a sebi kupiti vrijeme za razgovor s potencijal­nim kandidatim­a za Burićevo mjesto, s kojima se već razgovara.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia