24sata

ZA HANU ĆU I ZAJAHATI!

OPET MANEKENKA Iva Todorić je zaštitno lice linije trenirki Hane Hadžiavdag­ić Tabaković

- Divovske gljive gljivarice Marije

PRIJATELJI­CE

Nisam prvi put u ulozi modela. Bilo mi je prekrasno snimati, javila nam se Iva Todorić (43), koja je jedno od zaštitnih lica u kampanji za trenirke Hane Hadžiavdag­ić Tabaković (35).

Snimali su na privatnom hipodromu Evago, a Iva je oduševljen­a. - Bilo je divno uz konje i moje prijatelje. Nije me bilo strah konja, pozirala sam na njemu - rekla nam je Iva i nastavila:

- Trenirke su odlične. Domaća proizvodnj­a. Iva je, čini se, izgubila i koji kilogram zadnjih mjeseci...

- Kako? Odgovor je Ana Bučević. Kad promijeniš sebe, onda počneš gubiti kilograme. Nisam na dijeti, ne znam ni koliko sam smršavjela. Kad središ sebe i počneš micati sve štitove oko sebe, jer i kile su štit, kile počnu padati same od sebe - rekla nam je preporođen­a Iva.

Za dizajneric­u Hanu kaže da joj je poput mlađe sestre:

- Često se družimo. Kad mi se sve nelijepo dogodilo, ona je bila uz mene. Našle smo se na istoj valnoj duljini. (I. Prgomet)

MAKLJAŽA ZBOG SENDVIČA: SVI SU HTJELI MALO ŠUNKE I SIRA... Na snimanju serije ‘Madam Secretary’ izbila je opća tučnjava - zbog sendviča. Kad je zvuk na setu oglasio da je vrijeme za ručak, stotinu gladnih statista navalilo je na stol na kojem je bila hrana. Kako je sendviča bilo premalo, krenuli su sijevati udarci, a više ljudi je lakše ozlijeđeno... (rj)

THERON: NAGRADE LJUDIMA, NE MUŠKARCIMA I ŽENAMA! Glumica Charlize Theron (44) apelirala je na sve u organizaci­jama raznih nagrada da ukinu kategorije za muškarce i žene. Po njoj je to zastarjela stvar te bi nagrade trebale ići ljudima. Inače, Charlize sina Jacksona (7) odgaja kao djevojčicu... (rj)

 ??  ?? Hana i njezin suprug su mi velika podrška, kaže nam Iva
Hana i njezin suprug su mi velika podrška, kaže nam Iva
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia