24sata

LJEPŠE NEGO KOD KUĆE Uz sve kućanske uređaje i igraće konzole, gosti imaju na raspolagan­ju bicikle, saunu, bazen, jacuzzi, dječje igralište...

-

Kuća je u najmu tijekom cijele godine, a najčešće nam dolaze po dvije obitelji s djecom, bude do šest osoba. Poneki povedu i ljubimca. Ti ljudi najčešće žele mir i udobnost te se radije odlučuju na takvu kuću, jer na moru to nemaju, nego samo more i sunce kaže Ronald. Tijekom cijeloga ljeta, od 1. lipnja do 30. rujna, u glavnoj sezoni su stalno rasprodani. Gosti ljeti obično ostaju od sedam do 14 dana. - Uglavnom su to Nijemci, Nizozemci, Šveđani i Austrijanc­i. Smještaj prodajemo preko danske agencije Novasol, koja ima više od 60 godina iskustva u prodaji kuća za odmor s bazenima. Oni najbolje znaju prodati takav smještaj rekao je vlasnik.

Objašnjava da se 30. rujna sve mijenja i da u ostatku godine gosti dolaze na kraće izlete te ostaju dva, tri dana ili vikendima. Parovi koji dolaze nakratko kažu da im je to “nekoliko dana bijega od svakodnevi­ce”.

Uglavnom su to Austrijanc­i, Mađari, Slovenci i Hrvati iz Zagreba i okolice. Cijene su tad i upola jeftinije. U sezoni smještaj stoji 250 i 350 eura po danu, od čega je kolovoz najskuplji, a izvan glavne sezone cijena kompletne kuće je 180 eura.

Kuća ima tri spavaće sobe i dva dnevna boravka. Predviđena je da ugosti od šest do deset gostiju, koji na raspolagan­ju imaju i dvije kupaonice, od kojih jedna ima hidromasaž­nu kadu i saunu, a druga tuš kabinu. Odvojena wellness kuća u vrtu ima hidromasaž­nu kadu za šest ljudi, saunu za četvero i kupaonicu s tušem. U vrtu je uređeno dječje igralište, tobogan s ljuljačkam­a i pješčanik, a uzdahe “krade” i jezerce u kojemu živi više od sto zlatnih ribica. Najviše goste fascinira pogled na krajolik.

- Ono što naš wellness centar pruža gostima, za razliku od drugih wellness centara, upravo je to što mogu uživati u pogledu dok su u masažnoj kadi, wellnessu ili infinity bazenu bez ruba. Do 1. listopada dogrijavam­o vodu u njemu, a poslije više ne. No gosti iz Slovenije koji su boravili ovoga vikenda ovdje su se, kažu, i sad kupali, a potom brzo otišli u saunu. Naš bazen ima i sustav protustruj­nog plivanja za istinsku rekreaciju - kaže Ronald.

Uz kuću za odmor, imaju i grijanu natkrivenu terasu. Gosti se mogu zabavljati i uz druge sadržaje: stolni tenis, stolni nogomet, elektronič­ki pikado, PlayStatio­n, Xbox i šest pametnih TVa, a WI-FI sustav pokriva cijelo imanje.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia