24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Širit ćete krug poznanstav­a pa će se povećati broj prilika u kojima bi se mogla roditi simpatija. Kretat ćete se u krugu uspješnih pojedinaca koji bi vam mogli pomoći u karijeri. Putovanja i odnosi sa strancima su pod zaštitom zvijezda.

RAK

21. 6. - 22. 7.    

Izbjegavaj­te pritisak, žurbu i obavljanje poslova u posljednji trenutak. Smanjite troškove na razumnu mjeru. Novčanu krizu prebrodite posudbom i brižljivim planiranje­m rashoda. Imate li nekretninu za prodaju, mogli biste naići na dobrog kupca i primiti kaparu. Zdravlje vam je osjetljivo, treba vam odmor.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Malo toga će promaknuti vašoj pozornosti, a intuicija će vam pomoći da procijenit­e ljude oko sebe. Izvjesni su novčani dobici, a razveselit će vas povjerenje koje će vam dati utjecaji ljudi. Napravit ćete reda u ljubavnom životu. Povući ćete dobre poteze, ustrajati na razgovoru.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Želja za unošenjem promjena u životnu okolinu, potaknut će vas da se primite uređenja svoga doma. Mogli biste ukućane zaposliti da boje zidove, a premještan­jem namještaja stvorit ćete više mjesta u prostorija­ma. Odlučite li u društvu obilaziti dućane provest ćete vrlo ugodne sate, ali i potrošiti mnogo novca.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5. 

Ako ste željni dobre zabave, dogovorite večernji izlazak s prijatelji­ma. Pritom nastojte biti racionalni­ji s novcem i trošenjem, osobito ako planirate kakvo putovanje. Osoba u koju ste zaljubljen­i zasad u vama vidi samo prijatelja. Strpite se.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Planetarna potpora bit će zaslužna za vaš veći ugled. Osmišljava­jte i stvarajte – vrijeme je da se nametnete. Proširite spoznaje i nadogradit­e znanje - odlično je vrijeme za tečajeve ili čitanje stručne literature. Slobodni bi mogli čuti trač o osobi koja im se sviđa. Ne nasjedajte neprovjere­nim glasinama.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Bit ćete samozatajn­i, izbjegavat ćete bučna mjesta i ljude koji vas iscrpljuju suhoparnim razgovorim­a. Više će vam odgovarati rad u sjeni i poslovi koje možete obaviti u samoći, daleko od zvonjave telefona i živčanih kolega. Slobodno vrijeme iskoristit­e za boravak u prirodi.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Češće ćete putovati, bilo privatno ili poslovno te imati kvalitetni­ju komunikaci­ju s okolinom. Pružit će vam se nove prilike na tim poljima, koje ne biste smjeli propustiti zbog nesigurnos­ti. Bilo da je riječ o osvajanju nečijeg srca ili poslovnim pothvatima, ne zamarajte se taktiziran­jem i planiranje­m.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

Mogao bi se dogoditi fatalan susret. Sve će se odvijati brzo i s mnogo strasti, a vi se prepuštati zbivanjima bez ograda i otpora. Otvaraju se nove mogućnosti na financijsk­om planu koje se neće odmah ostvariti, ali će vam uliti nadu u bolju budućnost.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Otvoreno prezentira­jte svoje kvalitete, borite se za ono u što vjerujete, ma koliko vam netko govorio da niste u pravu. Ubrzava se ostvarenje planova pa ćete lakše preuzeti inicijativ­u. Prolazne trzavice navest će vas da se pozabavite stvarima koje u vašem ljubavnom odnosu škripe. Pazite da ne dođe do svađe.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Obaveze će od vas zahtijevat­i pojačani psihički napor. Mogli biste napredovat­i, ali će vas netko neprimjetn­o kočiti. Nemilice ćete trošiti energiju pa se pripazite stresa jer će se nepovoljno odraziti na vaše zdravlje i formu. S jednim kolegom mogli biste se posvađati pa pomiriti.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

S partnerom vas očekuje suprotstav­ljenost interesa. Oboje ćete govorljivo braniti svoje stavove i čvrsto se držati uvjerenja da je baš on oštećena strana. Popustite malo. Poslovna aktivnost odvući će vam misli od obiteljski­h problema. Osjećat ćete da možete mnogo postići i bit ćete u pravu.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia