24sata

Ispitala ju je policija pa prijetila štakama

IZREŠETALA GA? Fatalnu Sunitu sumnjiče da je ubila mostarskog poduzetnik­a Ninu Ivankovića

-

FATALNA MISS

Sunitu Hindić (23) opet su dovezli u tužiteljst­vo u Mostaru. Osumnjičen­a je za ubojstvo mostarskog poduzetnik­a Nine Ivankovića (55). Oporavlja se od ozljeda koje je zaradila dok je bježala nakon ubojstva.

Sunita je pod jakom policijsko­m pratnjom, bila na redovitom, tjednom medicinsko­m pregledu u Kantonalno­j bolnici “Dr. Safet Mujić” u Mostaru. Hindić je, podsjetimo, stradala u bijegu na dan ubojstva, 4. listopada. Skočila je sa zida uz motel i slomila kosti stopala na obje noge.

Ona se, kako doznaje Dnevni avaz, uspješno oporavlja te su joj liječnici s jedne noge skinuli gips. U srijedu su je iz pritvora dovezli na dodatno ispitivanj­e u Tužiteljst­vo Hercegovač­ko-neretvansk­e županije. Nedavnom odlukom Kantonalno­g suda u Mostaru pritvor joj je produljen za dva mjeseca. Pred zgradom tužiteljst­va nervozno je gestikulir­ala prema fotoreport­erima i prijetila im štakom.

- Vjerujem u tužiteljst­vo i sud. Neka svatko odgovara za svoje postupke - rekao je nakon njezina uhićenja u listopadu njezin otac Esad Hindić. Sunitu sumnjiče da se prišuljala s leđa i opalila nekoliko hitaca u Ninu Ivankovića u njegovu motelu “Villa Ivanković” u mjestu Buna kraj Mostara. U tome motelu su je često viđali. No ona je, između ostalog, tvrdila da se igrala pištoljem, koji je slučajno opalio. (ea)

 ??  ?? Pri bijegu skočila je s zgrade pa slomila stopala
Pri bijegu skočila je s zgrade pa slomila stopala

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia