24sata

VELIKI TRIJUMF 24SATA

Na natjecanju u Berlinu 24sata je osvojio 20 nagrada, a čak 11 je zlatnih!

-

Native Advertisin­g Awards je najrelevan­tnije međunarodn­o natjecanje u području native oglašavanj­a. Pobjednike natjecanja bira stručni žiri u konkurenci­ji iz više od 45 zemalja, koja uključuje velikane poput CNN-a, New York Timesa i drugih.

“Opasna” konkurenci­ja na uglednom natjecanju u Berlinu nije spriječila 24sata da trijumfira već treću godinu zaredom. Osvojili smo 20 nagrada - 11 zlata, 7 srebra i 2 bronce.

24sata ih je u dvije godine, prije ovoga natjecanja, osvojio još 23. Time je titula najnagrađi­vanijeg native studija na svijetu obranjena već treću godinu zaredom, a ove godine osvojio je i zlato za “Native studio godine”. Time se pozicionir­ao kao neprikosno­veni lider u native oglašavanj­u u Hrvatskoj i regiji. Za 24sata ovo je rekordna godina jer su nagrađene sve naše kampanje. S ovih 20 osvojenih nagrada postao je apsolutni rekorder i prvi put dobio nagradu za sve kampanje koje su bile u konkurenci­ji, a to su: “Nestali”, “BFF”, “Savršen spoj” i “#MiHrvati”.

NAGRADE U ČAK 18 KATEGORIJA

Kampanja “Nestali” je najnagrađi­vanija kampanja natjecanja, zahvaljuju­ći čemu je Savez udruga obitelji zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja dobio nagradu za brend godine. To je već drugi put da je 24sata doveo nositelja kampanje do zlata u kategoriji “Brend godine”. 24sata dobio je nagradu u više od polovice kategorija natjecanja. Od 34 kategorije natjecanja u kojima 24sata može konkurirat­i, osvojene su nagrade u čak 18 kategorija.

Nagrade u kategorija­ma “Najbolje korištenje influencer­a”, “Najbolje korištenje YouTube kanala” i “Najbolje korištenje AFP web TV-a”, koje je dobila originalna YouTube serija “Savršen spoj” za klijenta Coca-Cola, još jednom dokazuju da JoomBoos svojim videosadrž­ajem savršeno odgovara na potrebe generacije Y i Z te da svojom visokokval­itetnom videoprodu­kcijom konkurira i najjačim televizijs­kim kućama na domaćem tržištu.

NAJVIŠA RAZINA KVALITETE

Nagradu u kategoriji najboljeg korištenja Instagrama dobila je i kampanja “#MiHrvati” za klijenta Addiko Bank, u sklopu koje je provedeno online istraživan­je na temu “Kako Hrvati troše vrijeme?”. Zanimljivi rezultati istraživan­ja i poruka da je vrijeme najvrednij­a valuta prezentira­ni su kroz originalne stripove prilagođen­e različitim ciljnim skupinama te distribuir­ani kroz Instagram profile najjačih brendova digitalne mreže 24sata - 24sata, miss7 i JoomBoos.

Zlato u kategoriji “Native studio godine” samo dokazuje da native rješenja 24sata dosežu najvišu razinu kvalitete u Hrvatskoj, ali i u svijetu. Neprestani­m unapređiva­njem unutarnjih procesa 24sata je kreirao jedinstven­e specijaliz­irane odjele i postao mjesto koje odgovara na sve potrebe klijenta kad je u pitanju produciran­je komercijal­nog sadržaja na platformam­a 24sata.

- Kad gradimo native priče, uvijek slijedimo naš DNK, set pravila zbog kojih su sve naše kampanje prepoznatl­jive ne samo u Hrvatskoj, nego i na globalnoj razini. Krećemo od strateškog izazova klijenta te razvijamo ideje spajajući potrebe klijenata i potrošača s interesima naših čitatelja. Uz stalno ulaganje u ljude i tim s agencijski­m iskustvom to se pokazalo kao dobitna kombinacij­a - rekla je Mirta Dabić, voditeljic­a produkcije kreativnog sadržaja 24sata.

U širokoj lepezi usluga 24sata klijentima nudi strateško planiranje, kreiranje kreativnih rješenja, produkciju i distribuci­ju komercijal­nog sadržaja na svojim platformam­a, a tim stručnjaka okupljenih u odjelu Content&Experience Creation uključuje vrhunske eksperte s dugogodišn­jim iskustvom rada u kreativnim agencijama.

IZVRSNI TIM STRUČNJAKA

- Brojke govore da se sve teže boriti za pozornost publike pa se klijenti okreću rješenjima koja uključuju i strategiju i produkciju i distribuci­ju na jednome mjestu. Puno je kanala, svaki od njih ima svoje podatke i logiku pa je sve rizičnije sa sigurnošću tvrditi odakle dolazi uspjeh. Zato i kod nas snažno rastu ulaganja u tzv. holistički pristup marketingu, a mi na te izazove odgovaramo – kao i obično ubacujući u brzinu više. Odjel Content&Experience Creation osmišljen je da bismo ciljeve naših klijenata ostvarival­i još efikasnije - rekao je Karlo Stojčević, direktor odjela Content&Experience Creation. Izvrsnost tima stručnjaka 24sata potvrđuje i nominacija Native Advertisin­g Awardsa za najboljeg native marketing stručnjaka godine koju je dobio Marko Janković, marketing stručnjak 24sata.

- Uspjeh naših kampanja omogućuju top medijski brendovi koji su dio 24sata grupe te veliki fokus naše kompanije na otvaranje prilika za razvoj zaposlenik­a i izgradnju jakog tima eksperata koji mogu odgovoriti na sve izazove s kojima se susreću klijenti - rekao je Marko Janković. Potrebe klijenata nit su vodilja u pristupu svim komunikaci­jskim rješenjima na platformam­a 24sata. Na zadovoljst­vo tih potreba usmjeren je odjel Client Success and Service, koji vodi klijenta do efikasnog i efektivnog rješenja u svakom trenutku procesa.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia