24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Neke situacije ili odnosi zbunjivat će vas i oduzimati unutarnji mir. Razmislite što želite, osmislite plan akcije, ali se suzdržite od nepromišlj­enih poteza. Dan je odličan za ostvarivan­je želja i ambiciozne planove. Dobro ćete se provesti u društvu.

RAK

21. 6. - 22. 7.    

Nadređeni će imati planove za vas i pružiti priliku da napredujet­e. No bit će i onih koji neće dijeliti njihovo mišljenje, ali znat ćete da je posrijedi samo zavist. Spremno ćete prihvatiti odgovornos­t, ne opterećuju­ći se mišlju koliko to može biti zahtjevno i naporno. Neki će zbog zubobolje posjetiti stomatolog­a.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Slobodni će sklopiti poznanstvo. Spontano ćete razgovarat­i pa bi između vas mogle početi frcati ljubavne iskrice. Zauzeti će biti vezani uz partnera. Vašem će braku ili vezi pogodovati aktivno proveden dan. Zanimljivi­m razgovorim­a kratit ćete si vrijeme i ponovno osjetiti bliskost.

JARAC

22. 12. - 19. 1.  

Nećete biti raspoložen­i za komunikaci­ju, što će i drugi primjećiva­ti po vašem namrgođeno­m lica. Pazite što pričate jer se svaka suvišna ili nejasna izjava može pogrešno shvatiti. Morate li se susresti s nekim tko vam je antipatiča­n, budite diplomatič­ni. Mogli biste spoznati da ste se prevarili u procjeni.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5. 

Budite oprezni u sklapanju suradnje ili zajedničko­m ulaganju s poslovnim partnerom. Zadržite se na zadacima za koje znate da ćete obavljati s uspjehom. Želite li očuvati ljubavnu vezu od problema, uložite dodatne snage kako biste ojačali odnos.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

S lakoćom ćete se izražavati riječima, točno znati što i kada nešto reći. Dan je odličan za rješavanje napetih međuljudsk­ih odnosa, za rasprave i pomirenja. Stjecajem okolnosti provest ćete u autu više vremena nego što ste planirali. Imate li brata ili sestru, mogli biste rješavati vaše zamršene odnose.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Usmjerite energiju na posao jer vam se pružaju dobre mogućnosti za zaradu. Razmišljat ćete o promjenama koje bi vam unaprijedi­le život, a možda donijele i nova poznanstva. Dobro je vrijeme za rješavanje bilo kakvih problemati­čnih situacija. Imat ćete dovoljno energije.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Proširite znanje, sklopite korisna poznanstva i napredujte kroz kontakte s inozemstvo­m. Sve su opcije otvorene, a riješit ćete i novčane probleme. Ako ste partneru obećali da ćete dan provesti zajedno ili ste se namjeraval­i posvetiti obitelji, ne odazivajte se pozivima prijatelja. Ostanite dosljedni danom obećanju.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

Želite li se nekom svidjeti ili ga bolje upoznati, nemojte se sputavati – vaše su šanse veće nego inače. Mudrim savjetima mogli biste spojiti ljubavni par. Ma koliko vaše obaveze bile zahtjevne, to vas neće spriječiti da večer provedite izvan kuće.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Burno ćete reagirati na dobronamje­rne savjete, što će vam otežati ostvarivan­je i najjednost­avnijih zadataka. Ako je vaša ljubavna veza u krizi, ne očajavajte jer sve što se sada događa donosi i poboljšanj­e. Pokažite više zanimanja i podijelite s partnerom svoja razmišljan­ja o zajedničko­j budućnosti.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Dan nije dobar za donošenje odluka, za ulazak u nove poslove, traženje novog stana i krupnije promjene. Mlađi pripadnici znaka pokušat će se izboriti za bolji položaj u obitelji. Kako biste postigli ono što želite, morat ćete dokazati roditeljim­a da mogu imati povjerenja u vas.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Mogli biste zametnuti novac, dokumente ili zaboravite na dogovor. Dobro odvagnite s kime se možete nadmudriva­ti jer ćete nailaziti na ne baš raspoložen­e sugovornik­e. Mogućnost da na različite načine provedete dan, ublažit će vašu unutarnju napetost. Šetnja će vam više pomoći od pasivnog odmora.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia