24sata

Htio je skinuti sto kila, a uspio samo trideset

NIJE OČEKIVAO ISPADANJE Ivan Jakubovski se iznenadio kad je stao na vagu koja je pokazala da je pola kilograma u plusu. Kaže da mu je bilo čudno jer je jeo samo salatu...

- Pišu: M. ĆOSIĆ, H. IVANKOVIĆ

Nakon što je Vukovarac Ivan Jakubovski (41), najteži kandidat “Života na vagi” u sve četiri sezone, napustio show, nezadovolj­ni komentari gledatelja ne prestaju.

Većina ih smatra kako je netko težak 241,9 kilograma trebao dobiti imunitet trenera Edina Mehmedović­a.

- On je sam sebe izbacio jer se vidi da nema volje više tu biti niti je svjestan svojih kila, vjerojatno se nalio vode - jedan je od brojnih komentara. Nakon što je na zadnjem vaganju saznao da je pola kilograma u plusu, Ivan i njegov trener Edo su se šokirali. - Meni je ovo jako čudno. Ovo je najbolji ciklus za Ivana dosad i mislim da je stvarno procvao. Nije realno da se ovo dogodi nekome tko ima toliko kilograma - rekao je trener Edo, koji se potpuno iznenadio. Danijela Pavić (20) rekla je da Ivan nije jeo po propisima, a on tvrdi da je tri dana jeo samo salatu i ne vjeruje da je mogao dobiti pola kilograma. Vukovarac je u show došao s 241,9 kilograma, a iz realityja je otišao s 30,8 kilograma manje, odnosno s 211,1.

U POČETKU JE IMAO 241,9 KILA

Bio je najteži kandidat sezone, a prije ulaska u show rekao je da mu je želja smršavjeti barem sto kilograma. Svi su kandidati komentiral­i da će im Vukovarac jako nedostajat­i. Njegovi problemi s kilogramim­a počeli su kad mu je bilo 20.

- Do tada sam bio fit, a kao dijete sam bio jako mršav. A razlog je taj što sam cijeli život volio lijepo jesti. U to vrijeme sam se zaposlio, a posao je bio takav da sam se vrlo malo kretao, a nikad nisam bio netko od sporta, pa se tako vidi rezultat zadnjih 20 godina - rekao je Ivan. Nije ga bilo sram što je debeo, kako je sam rekao, jer je to sve svojim zubima “natukao”. - Kilogrami su me doveli do nepokretlj­ivosti spermića i ostali smo na jednom djetetu - poručio je Ivan koji sa suprugom ima sina Martina (17), koji se također bori s kilogramim­a. Težak je 145 kilograma, a kako se nije mogao prijaviti u show jer još nije punoljetan, obećao je da će pokušati smršavjeti do kraja showa 45 kilograma i tako usput biti potpora ocu.

BOJI SE ZA DEBLJINU SVOGA SINA

- Dopustio sam si da od sebe napravim invalida i ne želim da moje dijete isto to napravi od sebe - rekao je Ivan. Kad ga je voditeljic­a Marijana Batinić u prvoj epizodi upitala kako se važe, priznao je da to čini kad on i supruga idu u kupnju brašna.

- U ženinu mjestu postoji vaga koja podnosi 500 kilograma pa se tamo važem - rekao je Ivan. Dok je on čak i povećao broj kilograma na zadnjem vaganju, Danijela Pavić je prva koja je pala ispod sto i sad ima 98,8 kilograma.

 ??  ?? TRENER EDO SE IZNENADIO Ivan je na vaganju bio u plusu, što je
njemu i Ediju bilo teško vjerovati
TRENER EDO SE IZNENADIO Ivan je na vaganju bio u plusu, što je njemu i Ediju bilo teško vjerovati

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia