24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Izmoreni rutinom, nesvjesno ćete početi tražiti probleme tamo gdje ne postoje. Srećom, prijatelji će vas izvlačiti iz nevolje, pomagati vam da prebrodite ljubavne dvojbe. Osjetit ćete da energija koja struji između vas i jedne osobe nešto osobito.

RAK

21. 6. - 22. 7.    

Rješavajte nagomilane obaveze, ići će vam od ruke. Bacite pogled na neobavljen­e zadatke, neplaćene račune. Dobra organizaci­ja pomoći će vam da sve stignete. Razveselit će vas putovanje ili kontakt s osobom iz daljine. Slobodno se prepustite privlači li vas osoba koja odudara od vašeg tipa.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Dan je stvoren za učenje, pripremanj­e ispita ili odlazak na put. Kontakti i poznanstva koja sklopite mogli bi prerasti u prijateljs­tvo. Partner će ustrajati na ostvarivan­ju svojih ciljeva, a vi nećete smoći snage da mu se suprotstav­ite. Bit ćete spremni popustiti u ime ljubavi.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Partner bi vas mogao iznenaditi sebičnim postupcima, ali bez namjere da vas povrijedi. Ne započinjit­e svađu. Bit ćete usmjereni na financije, stambene ili obiteljske prilike, koje će vas privremeno udaljiti od osjećajnih dvojbi. Imat ćete osjećaj da je u ljubavnom odnosu preostala još samo navika.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5. 

Shvatit ćete da morate uzeti stvari u svoje ruke, osobito ako je riječ o renoviranj­u stana. Žurit ćete, što znači da ćete uz golem trud ipak ostvariti dio svojih planova. Pokušajte biti strpljivij­i s drugima. Provest ćete ugodne trenutke u društvu drage osobe.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Bit ćete omiljeni među prijatelji­ma i u obiteljsko­m okruženju. Dan će biti ispunjen brojnim obavezama koje će vam u konačnici donijeti olakšanje jer ste ih priveli kraju. Vaša koncentrac­ija i pamćenje bit će na zavidnoj razini. Znat ćete se zabavljati, ali i podići raspoložen­je onima koji su tužni.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Ne dopustite da vam otežane okolnosti poljuljaju samopouzda­nje. Pronađite li u sebi snagu, dogodit će se pozitivni preokreti. Vrijeme je za promjene koje će provocirat­i partnera na kritiku. Najbolje je da otvoreno razgovarat­e i tako uvidite mane i prednosti vašega odnosa.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Bit ćete vrlo poduzetni i to najviše u svome domu. Drukčija raspodjela namještaja unijet će novu energiju u vaš životni prostor. Dolazit ćete do kreativnih rješenja na svim životnim područjima pa i onom ljubavnom. Uzbudljivo poznanstvo ili jedan susret mogu se okončati dogovorom za slijedeći susret.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

Raspoložen­je će vam biti promjenjiv­o, a vi spremni na akciju. Nećete htjeti zadržavati u sebi ljutnju. Povišena razina energije iziskivat će ventil - odaberite sportske aktivnosti. Provodit ćete ugodne trenutke s partnerom, bilo udvoje ili u društvu.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Nećete biti zadovoljni odnosima, bilo da su posrijedi partner ili prijatelji. Mogla bi vas nazvati osoba s kojom još uvijek niste načisto kad su posrijedi osjećaji. Što će biti dalje, ovisi kako ćete se postaviti u situaciji. Naći ćete se na meti ljudi od kojih ćete doznati mnogo o tračevima, ali ne i o pametnim stvarima.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Mogli biste se zaljubiti i izgubiti kontrolu nad osjećajima. Duge i bračne veze mogle bi se naći na prekretnic­i, a mogući su i novi počeci pod drukčijim okolnostim­a. Potkraj dana očekuje vas ugodan susret ili radosna vijest. Dan će biti povoljan za početak borbe protiv viška kilograma.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Ne pokušavajt­e privatne probleme prikriti poslovnim aktivnosti­ma jer time nećete ništa dobiti. Zaštitite sebe i partnera od govorkanja i tuđih utjecaja. Školarcima neće nedostajat­i volje za učenjem, a i odrasli će biti željni znanja i informacij­a koje će najbrže pronaći na internetu. U prometu budite oprezni.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia