24sata

Rap je moja strast, idem po pobjedu

PAVAO DOŠEN

- Piše: ASTRID ČADA

Prijavio sam se na talent show jer mi je uzbuđenje repati i ovo je super prilika da s ljudima podijelim svoju muziku, rekao nam je Pavao Došen Šen (22), član Stokina tima, koji je odnio prvu pobjedu u repanju u “Rap Campu”, hrvatskom hip-hop talent showu.

Izazov nije bio nimalo lagan, a Pavao je repao protiv dva ostala natjecatel­ja - Adrijana Šimunaja i Doriana Begića.

- Tekstove pišem nekih sedam godina, ali tek sam se u zadnje vrijeme ozbiljno primio toga komentirao nam je Pavao, koji smatra sudjelovan­je u showu odlično iskustvo. Osim što može osvojiti ugovor s JoomBoosom u vrijednost­i od 100.000 kuna, mladi reper sretan je što je imao prilike upoznati popularne hrvatske glazbenike.

- Sama činjenica što sam upoznao Stoku i Fila Tilena i što imam priliku stvarati muziku s njima velika je stvar - otkrio nam je Šen, koji u budućnosti želi snimiti hitove sa Stokom i Neredom, a ako mu se ostvari neka luda želja i dobije priliku surađivati sa stranim glazbenici­ma, to će svakako biti 50 Cent (44) ili Wiz Khalifa (32). - Rap je moja strast i planiram se time baviti profesiona­lno, pa se nadam da ću jednog dana zarađivati od rapanja zaključio je Pavao. Novu epizodu “Rap Campa” i rap bitku u kojoj su također sudjeloval­i Marin Ivanović Stoka (39) i youtuber Baka Prase (23) pogledajte na JoomBoosov­u YouTube kanalu, a nove epizode možete pogledati svakog četvrtka u 12 sati.

VOLI RIMU

 ??  ?? Pavao zadnjih sedam godina piše pjesme i
tekstove
Pavao zadnjih sedam godina piše pjesme i tekstove

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia