24sata

CRO-CUDOVISTE Ja sam idealan nogoometaš! Imam Modrićev dribling, Oršićevu brzinu, Petkovićev­u snagu, Kramin udarac...

- Pišu: FABIJAN HRNČIĆ, ANTE BUŠKULIĆ

Mislav Oršić nakon blistavih partija protiv Šahtara i Rijeke ušao je u momčad tjedna EA Sportsa na videoigri Fifa 20. I vlasnik je pojačane kartice.

Sad razorni dinamovac za fanove te popularne igre košta više nego Luka Modrić! Luka 50.000 novčića, a Mislav 80.000! Već se po mnogim forumima počelo spominjati da će Mislav postati omiljeni igrač koji će ulaziti s klupe, a zovu ga i “Messi za siromašne”. Jedan je od najboljih igrača s ukupnom ocjenom 82 u povijesti igre, a ocjena od 91 za udarce iz daljine (bolji od Neymara!), uz brzinu 95 (od 100) te jačinu šuta 92. Po završnici (85) čak je ispred Edena Hazarda, kao i po okretnosti, koja mu je ocijenjena čak s 98 (Hazard 95). Ali Oršić ima “samo” 3 od 5 zvjezdica u vještinama s loptom, pa neće moći iskoristit­i sve “finte” koje Fifa pruža. Na Ultimate Teamu moguće ga je dobiti samo ovaj tjedan, a nakon toga cijena međusobne prodaje vjerojatno će mu još više porasti.

Najbolje ocijenjeni hrvatski nogometaš i dalje je Modrić (90), ispred Rakitića (86), Perišića (84), Kramarića (83), a Oršić vrijedi 82, kao i Kovačić i Ćorluka. Bruno Petković najsnažnij­i je hrvatski igrač (slijede Ćaleta-Car, Rebić, Santini, Pavlović, Ćorluka, Benković...), iako istu ukupnu ocjenu (74) ima i - Damir Kreilach!? A treći najbrži hrvatski igrač, nakon Oršića i Rebića, je Dino Kovačec iz Tirola. Luka je najbolji dribler i ima najbolju kontrolu lopte, a najveću ocjenu za vještinu dobio je Kramarić, iza kojeg slijede Brekalo, Marin, Kovačić i Majer.

Najbolje slabijom nogom igra Perišić (iza njega su Moro i Livaja), najjači udarac nakon Oršića imaju Rebić, Rakitić i Perišić, a najbolji dodavači su, očekivano, Modrić, Rakitić i Kovačić. A kad bismo spojili sve najbolje elemente naših igrača, dobili bismo ovog Supervatre­nog!

 ??  ?? NAJVJEŠTIJ­I
IGRAČ ANDREJ KRAMARIĆ
Mogućih je pet zvjezdica, ima ih CR, ali četiri imaju i Messi, Modrić...
NAJVJEŠTIJ­I IGRAČ ANDREJ KRAMARIĆ Mogućih je pet zvjezdica, ima ih CR, ali četiri imaju i Messi, Modrić...
 ??  ?? NAJJAČI UDARAC MISLAV ORŠIĆ
Ima snažniji udarac od Zlatana, Agüera... Od “vatrenih” drugi je Rebić (86) pa Raketa i Perišić
92
NAJJAČI UDARAC MISLAV ORŠIĆ Ima snažniji udarac od Zlatana, Agüera... Od “vatrenih” drugi je Rebić (86) pa Raketa i Perišić 92
 ??  ?? UKUPNA OCJENA LUKA MODRIĆ
Još od Fife 16 najbolji je hrvatski nogometaš. Iza njega su Rakitić (86) i Perišić (84)
90
UKUPNA OCJENA LUKA MODRIĆ Još od Fife 16 najbolji je hrvatski nogometaš. Iza njega su Rakitić (86) i Perišić (84) 90
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia