24sata

Ru usmjerava linija sudbine BREŽULJCI I USPJEH

DESNOM DLANU, ZNAK JE VELIKOG USPJEHA U KARIJERI I NA POSLU

- Piše: SNJEŽANA BABIĆ-VIŠNJIĆ

Linija sudbine proteže se okomito preko sredine dlana, u nekim slučajevim­a od zgloba ruke do brežuljaka ispod prstiju, ističe hiromantki­nja Mirela Marković.

Ponekad je to kratka crta samo na sredini dlana, dok je neki ljudi uopće nemaju, odnosno nije vidljiva na dlanu. Iako se zove linijom sudbine, to nije linija koja predviđa vašu sudbinu i na temelju nje ne možemo predskaziv­ati budućnost. No linija sudbine govori o tome ispunjava li vas vaš napredak u životu ili ste njime frustriran­i. Ona je mjera vašeg osobnog uspjeha, odnosno vašeg osjećaja koliko ste uspjeli u onome što zapravo želite ostvariti.

PREKIDI NA LINIJI

Dugačka linija sudbine, koja se proteže od zgloba ruke pa visoko prema brežuljcim­a ispod prstiju govori o tome da je vaš uspjeh došao rano i da ste puno energije uložili u njega. Kad je ta linija kraća, treba obratiti pozornost na točke u kojima počinje i završava. Točka u kojoj linija sudbine počinje (gledano od zgloba ruke) upućuje na vrijeme kad biste mogli postati samostalni i preuzeti svoj život u svoje ruke. Kad linija počinje visoko na dlanu, pokazuje da osobni uspjeh dolazi kasno.

Ako postoje prekidi na liniji sudbine na bilo kojoj ruci, oni mogu upućivati na neke događaje - kao što je traumatiča­n prekid, teška bolest i slično - koji snažno utječu na to u kojem pravcu vaš život ide. Krivudava crta sudbine govori o snalažljiv­osti u karijeri.

NEMAJU SVI LINIJU SUDBINE

Ponekad se pojavljuje samo djelomice, i to od gornjeg dijela dlana preko Saturnova brijega pa do crte glave. Crta sudbine samo na desnom dlanu znak je i mjera uspješnost­i u svakodnevn­om životu. Samo na lijevom dlanu, znak je unutrašnji­h previranja, nezadovolj­stva i osjećaja da nosimo teret. Dakle, Saturnova crta, odnosno linija sudbine i karijere, pokazuje naše strahove, to je linija nastojanja kako pronaći svoje mjesto u svakodnevn­om životu, koje je ispunjeno stalnim ispitima i promjenama. Oni koji nemaju ovu crtu ili im je isprekidan­a, posjeduju sve mogućnosti i snage, ali ih koriste na drugi način. No dobro je i kad na dlanu nema ove crte. Crte koje presijecaj­u crtu sudbine ili crte utjecaja označuju prekide u karijeri, podmetanja od strane drugih.

Linije na dlanu mogu odati koliko ste praktični, ambiciozni, neovisni i buntovničk­i nastrojeni te koliki kapacitet za inicijativ­u imate. Te osobine utječu na vaš izbor karijere, (poslovni) uspjeh i razinu zadovoljst­va. Brežuljci ispod prstiju upućuju na karijeru u kojoj biste se mogli naći. Na primjer, Jupiterov brežuljak (jastučić ispod kažiprsta) upućuju na to da imate osobine vođe, pa linija sudbine koja završava na Jupiterovu brežuljku upućuje na ambiciju. Linija sudbine koja završava na Apolonovu brijegu (ispod prstenjaka) upućuje na uspjeh u umjetnosti, dok završetak te linije na Merkurovu brijegu (ispod maloga prsta) upućuje na sklonost poslovnom riziku. Ako se linija sudbine račva na nekoliko brežuljaka, to upućuje na to da vam je dostupno više mogućnosti, odnosno mogli biste imati uspjeha u više različitih karijera. Dobro razvijen Merkurov brežuljak (dakle, izraženi jastučić ispod maloga prsta) sugerira na to da ćete završiti u učiteljsko­j profesiji, dok je dobro razvijeni Mjesečev brežuljak (jastučić na vanjskoj strani dlana, suprotno od palca) oznaka osobe koja će raditi u pomažućim profesijam­a - kao socijalni radnik, medicinska sestra, liječnik, odvjetnik i slično.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia