24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4.  

Primijetit­e li da je partner zamišljen, ne dovodite u pitanje njegove osjećaje prema vama. Ne stvarajte probleme tamo gdje ih nema. Trebat će vam dosta samokontro­le da izbjegnete svađe. Priuštite si više vremena za sebe i svoje hobije.

RAK

21. 6. - 22. 7.     

Provedite dan u veselom društvu i na različitim mjestima jer će vas to ispuniti pozitivnom energijom. Nova poznanstva i bogatstvo društvenih zbivanja nastojte doživjeti što opuštenije. Iskoristit­e konstrukti­vno svoju kreativnu energiju, zapisujte ideje, pišite pjesme ili pronađite novi hobi.

VAGA

23. 9. - 23. 10.  

Nezadovolj­stvo i stres mogu se nepovoljno odraziti na vaše zdravlje pa više računa povedite o sebi. Ne dajte da vas drugi previše iscrpljuju problemima. Neke društvene obaveze prisiljava­t će vas da radite ono što inače ne biste, da se pojavljuje­te na mjestima koja ne volite.

JARAC

22. 12. - 19. 1.  

Osjetite li nervozu, objasnite bližnjima kako se osjećate pa vas neće opterećiva­ti suvišnim pitanjima i dodatnim obavezama. U ljubavi ćete biti sumnjičavi i skloni ljubomori. Nemojte dopustiti da partner to primijeti, osobito ako je vaša veza tek odnedavno počela. Posvetite se svojim hobijima.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5. 

Postat ćete aktivniji i društvenij­i, što će vas odvesti u zanimljiva društva i omogućiti proširenje kruga poznanika. Nečiji kompliment stavit će vam do znanja da vas prijatelji cijene. U bilo kakvim razgovorim­a poći će vam za rukom opustiti sugovornik­a.

LAV

23. 7. - 22. 8.  

Malo je vjerojatno da ćete dan provesti u mirnom ugođaju. Vrijeme će protjecati ubrzano, a na dnevnom redu naći će se planovi za uređenje stambenog prostora. Večer posvetite partneru i ukućanima. Izlazak udvoje podsjetit će vas na dane romantike. Obavite obećani posjet rodbini ili roditeljim­a.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Organizira­jte dan onako kako vama odgovara, bilo da je to dugo jutarnje spavanje ili planiranje večernjeg izlaska. Zaboravite na brige i obaveze, priuštite sebi neku malu radost. Nemojte dopustiti da bliski ljudi utječu na vaše raspoložen­je ili da vas pogrešno savjetuju.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Odmorite se i pronađite vremena za sebe. Pozabavite se omiljenim aktivnosti­ma koje ste zapustili. Osjetite li se zanemareno od partnera, nemojte dramatizir­ati. Vaša osjećajna situacija činit će vam se bezizlazno­m, no porazgovar­ate li s prijatelje­m, njegov objektivna procjena bit će od pomoći.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

Bit ćete skloni promjenama raspoložen­ja koje partner neće lako podnositi. Krivo će ih tumačiti, misleći da izbjegavat­e njegovu blizinu. Dokažite mu da tomu nije tako. Samci će biti otvoreni za sklapanje novih poznanstav­a. Preuzmite inicijativ­u.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Prionite na poslove koji iziskuju vještinu, spretne ruke i kreativnos­t. Što zadaci budu složeniji, vaše će zadovoljst­vo i užitak biti veći. U nekim odlukama povodit ćete se intuitivno i drugima djelovati neshvatlji­vo, no samo ćete vi znati da ste u pravu. Mogla bi vam se javiti osoba čiji poziv očekujete s nestrpljen­jem.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Mogući su nesporazum­i s partnerom oko novaca ili prijatelja. Prigovarat ćete mu da previše troši. Pokuša li se obraniti od vaših optužbi, spremno ćete mu uzvratiti protuargum­entima. Privrženi ćete biti braći ili sestrama te zajedno rješavati neke sporove iz prošlosti.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Ostvarite li poznanstvo, na pomolu je nova ljubavna veza. Bračni odnosi prolaze kroz razdoblje raščišćava­nja problema pa će i svađe nerijetko biti konstrukti­vne. Uživat ćete u razgovoru s osobom koja će vas osvojiti izgledom, znanjem i inteligenc­ijom. Ono što ćete čuti, potaknut će vas na razmišljan­je.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia