24sata

ZVONE, DI SU PARE? DRUGI ME MOMCI CEKAJU...

REALITY PAR RAAZMATRA SELIDBU U NJEMAČKU, A RAZMIŠLJAJ­U I O JOŠ DJECE...

- Piše: IVANA PRGOMET

Nisam nigdi bila za godišnjicu braka, nije me Zvone nigdi izvea, zato sam sad otišla na putovanje, podbola je Nevenka supruga Zvonu, koji je samo slegnuo ramenima. “A slabo je. Nema se para”, rekao je Zvone, a Nevenka ga je samo ošinula pogledom.

- Di su ti pare - pitala ga je, ali Zvone nije znao što reći. Zvijezda showa “Ljubav je na selu” mjesec dana provela je u Njemačkoj kod rodbine, od čega je tjedan dana bila na probnom radu u kafiću.

NASTAVLJA SE ODLJEV MOZGOVA

- Onako lipo je uređen kafić, nije neka birtija. Bilo mi je lipo, ali smrzla sam se u

Njemačkoj. Lipo sam pričala njemački i lipo zaradila za tih tjedan dana. Ne znam perfekt njemački, ali znam za posao. Ja sam kao djevojčica živila u Njemačkoj i radila u pizzeriji. Imala sam 18, 19 godina. Bila sam pet godina u Njemačkoj tad. Vlasnica kafića u kojem sam sad bila na probnom radu mi se rekla javit, ali još nije. Čekat ću još misec dana - govori Nevenka Bekavac (42). Zvone Petričević (45) priznaje nam da mu je supruga nedostajal­a i da su se svaki dan čuli porukama.

- Dašta nego da mi je nedostajal­a – smije se Zvone i nježno pogledava Nevenku, koja se slatko nasmijala.

- Dašta nego da bi išao za njom da je dobila stalni posao u Njemačkoj - kaže Zvone, a

Nevenka zamišljeno gleda. - Kad nisam radila, šetala sam, razgledava­la, trošila... Nisam opet sve šta mi se sviđa uzela jer sam bila na brzinu - priča Nevenka, a Zvone se ubacuje: “Da je cilo vrime radila, to bi bila milina”.

‘NISAN JA ZA BAUŠTELU...’

- Ja sam invalid, boli me kičma, moga bi radit nešto ovako, možda čestitke, ali ne na baušteli – kaže Zvone, a Nevenka dodaje da bi ona “konobarila u nekom našem finom restoranu”. Neve priželjkuj­e život u Njemačkoj, a Zvone dodaje: “Proša sam i ja puno zemalja. Berlin, Stuttgart, bio sam u Parizu s mladima na hodočašće, tu se išlo. To sam volio. Volio sam ići na hodočašće. Uvik sam ‘oda”.

ZVONE SE VIDI KAO PRODAVAČ ČESTITKI, DOK NEVENKA PLANNIRA POSAO U UGOSTITELJ­STVU. OBOJE ISTIČU KAKO VOLE PUTOVANJA, A NAJLJEPŠI IM JE BERLIN...

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia