24sata

Seve: Sin ne ide u školu; Milanov tim: Kako ne?!

Gospođa Kojić kaže kako je sina odlučila ispisati iz škole koju pohađa od 2018.

- Piše: IVANA PRGOMET

Posljednja situacija s mojim sinom je veliki problem sa školom u kojoj su mi psihički i fizički maltretira­li dijete, izjadala se Severina Kojić u razgovoru s novinarkom Slobodne Dalmacije.

Pjevačica večeras ima zakazan koncert u splitskoj Spaladium Areni, prvi u nizu svoje “magične” turneje. Dok je uvježbaval­a posljednje korake koreografi­ja za svoje pjesme, Severina je ispričala kako njezin sin već mjesec dana ne želi ići u školu.

- Izrazio je želju da ne želi ići u tu školu jer je za njega to bila izrazito teška i stresna situacija. Želim da se to zna i čuje da neću stati. I apsolutno ću ga prebaciti u drugu školu - rekla je Severina za Slobodnu Dalmaciju. No izvori bliski dječakovu ocu Milanu Popoviću tvrde nam drukčije. Oni kažu kako je dječak proteklog tjedna bio u školi. Podsjetimo, gospođa Kojić se na konferenci­ji za novinare, na kojoj je najavljiva­la turneju, požalila kako su učiteljice u petak, 11. listopada, tjelesno i psihički povrijedil­e njezina sina u školi koju pohađa. Nakon toga je optužila ravnatelji­cu škole da se “zbližila” s Popovićem, a prozvala je i pravobrani­teljicu za djecu koju je, tvrdila je pjevačica, tražila pomoć. Popović je tad rekao kako, prema njegovim saznanjima, nije bilo nikakvog zlostavlja­nja njegova i

Sevina sina.

Također, tvrdi da jedna od učiteljica koju je Severina optužila za zlostavlja­nje uopće ne postoji u toj školi.

- Nisam bio na licu mjesta, ali nikakvog zlostavlja­nja, prema meni dostupnim informacij­ama, nije bilo. Igor je došao preuzeti dijete, ali na to nije imao pravo. Mislim da su u školi svi postupili maksimalno profesiona­lno te da je ponašanje očuha (Igora Kojića) užasno neprimjere­no i nedopustiv­o. Kao otac djeteta to neću tolerirati u budućnosti - rekao je Milan, koji smatra kako je ovaj incident insceniran.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia