24sata

Udovica sam i brinem se za budućnost sina

-

Dragi Mevludine,

molila bih da mi kažete kako će moj sin proći u životu, hoće li se sretno oženiti? Kakva će mu biti budućnost? Pitala bih i za sebe, što mene očekuje u budućnosti? Udovica sam i još radim, ali ne vidim neku baš svijetlu budućnost.

šifra:

razočarana

Odgovor:

Ne predajete se lako, a prilično ste i smireni te staloženi, najčešće pozitivni i temeljiti. No vidim da ste u prošlosti imali golemih problema i da ste mnogo propatili. I brak vam je bio loš, vidim da ste iscrpljeni jer svi su vas iskorištav­ali. Zbog svega ste sad povremeno napeti i nervozni, no izdržali ste sve. Sad ste udovica i imate šanse, osobito u idućoj godini, da upoznate pozitivnu srodnu dušu koja je u sličnoj životnoj situaciji. Vidim da će biti pažljiv i marljiv, a vaša veza će početi i bit ćete zadovoljni. No pripazite na zdravlje, na visoki tlak, bolove u kostima. Pregledajt­e štitnjaču i s nalazima se javite liječniku. Bit ćete dobro. Što se sina tiče, vidim da je malo uobražen. Pošten je i osjetljiv, ali vrlo nesiguran. No to je prolazna faza.

U idućem razdoblju će se zaposliti i stabilizir­ati. Imat će kratku vezu pa prekinuti, no krajem iduće godine mu vidim stabilizac­iju. Postat će čvršći, odlučniji i direktniji. Druga djevojka bit će pozitivna, energična i ambiciozna. Veza će se kasnije pretvoriti i u brak, dobit će i dijete, a za pet godina i drugo. Ostvarit će vam se mnoge stvari, bit ćete zadovoljni­ji nego sad. Već polovicom iduće godine krenut će vam nabolje. Stoga nema razloga za

brigu.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia