24sata

AFERA NOS Photoshop ili operacija?

- Piše: IVANA PRGOMET

2019.

2003.

Nakon povratka s Maldiva, gdje je bila sa suprugom Nenadom Tatarinovi­m (36) na medenome mjesecu, Maja Šuput (40) zabrinula je pratitelje fotografij­ama na kojima joj, kako su joj napisali na društvenoj mreži, nedostaje komad nosa.

- Majo, što ti se dogodilo s nosom? Čudan je - upitala ju je obožavatel­jica, no odgovor nije dobila. Za odgovor smo upitali uglednog estetskoga kirurga, koji ni sam nije mogao odgonetnut­i misterij.

- Ne mogu biti decidiran je li ovo na fotografij­ama loš photoshop ili relativno friško operirani nos - rekao nam je kirurg. No siguran je da je popunjaval­a jagodice i usne hijalurons­kim filerom, kao i da je peglala bore oko očiju botoksom. Hijalurons­ka kiselina se, osim za naglašavan­je obraza, najčešće koristi i za povećanje usana. Efekt traje pola godine pa ga je potrebno stalno ponavljati. Cijena jednog tretmana je oko 2500 kuna, a Maja se, sudeći po riječima estetskih kirurga, godinama “fila”. Cijena botoksa je ista. Kirurg smatra da pjevačici usne sad izgledaju “sasvim pristojno” s obzirom na prije nekoliko godina, kad su izgledale “potpuno neprirodno”.

- Usne su joj bile prevelike u odnosu na ostatak lica

- rekao je. Kad se prije tri godine na promociji svojeg albuma “Showgirl” pojavila ispeglana, Maja je šokirala sve.

- Obrazi su problem. Od previše filera stvorila joj se kobasica na licu rekao nam je tad jedan estetski kirurg. Šuput je otvoreno rekla da je prije 11 godina povećala grudi jer je bila nezadovolj­na veličinom.

ZABRINULA FANOVE

 ??  ?? Majin nos u zadnje vrijeme izgleda kao da nedostaje dio (lijevo)
Majin nos u zadnje vrijeme izgleda kao da nedostaje dio (lijevo)

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia