24sata

UTUČENI MODRI S tribine je izgledalo i gore, najgora naša utakmica u dvije godine, kaže Perić

-

Iz Milana: D. MILIČIĆ, H. TIRONI, F. HRNČIĆ - Žao mi je zbog naših navijača, nismo ih ni vidjeli koliko su ih visoko stavili gore. Ljudi su nas ubili, a vjerojatno je još gore izgledalo s tribina. Da nam je netko rekao da ćemo nakon pet kola imati pet bodova, ne bismo mu vjerovali. Sad moramo pobijediti City! - kazao je Perić, a s njim se složio Bruno Petković.

- Ovo su utakmice u kojima ne bi smjeli griješiti, ne bi se smjele ovakve greške događati, ali ne smijemo previše si predbaciva­ti, moramo naučiti nešto iz ovoga rezimirao je Dinamov napadač pa najavio desant na City:

- Moramo riskirati protiv njih, možda će to što igramo protiv njih biti lakši čimbenik koji će nas riješiti pritiska. Oni su najbolja ekipa na svijetu, ajmo’ na sve ili ništa. Svoj dan nije imao ni najbolji Dinamov strijelac u Ligi prvaka, Mislav Oršić.

- Teško je dati neku dublju analizu, jednostavn­o nije bio naš dan.

Bili su bolji od nas u gotovo svim segmentima igre. Probat ćemo nešto izvući protiv Cityja. Razlika? Teško je reći što smo mogli, a što nismo... Kasnili smo u duelima, duge lopte su osvajali i teško je bilo. Trčali smo u prazno, bilo je teško uloviti igru i nismo se uspjeli spojiti.

Dominik Livaković uopće nije iznenađen kvalitetno­m predstavom talijanske momčadi.

- Mi smo znali odmah na početku za snagu Atalante. Bili su treći u Italiji, vrhunsku smo momčad pobijedili u prvoj utakmici, ali su oni nas nadigrali. Ne sjećam se da nas je itko tako razbio udarcima i igrom - priznao je Dominik nakon utakmice.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia