24sata

Troje najboljih bori se za 100.000 kn

RAP CAMP Luka, Nikola i Adrijan došli su do samoga finala, a jedan od zadataka bio im je napisati i snimiti spot za vlastitu pjesmu

- Piše: ASTRID ČADA

Pjesma ‘Prava ljubav’ opisuje moje dvije najveće ljubavi repanje i curu Stelu koja mi je velika podrška, priča nam Luka Prgić (19).

Natjecatel­j prvog hrvatskog hip-hop talent showa “Rap Camp” ostao je u finalu s još dva kandidata, a zadatak im je bio napisati vlastitu pjesmu. Pomoć su dobili od svojih mentora Fila Tilena, Marina Ivanovića Stoke i slovenskog­a glazbenog producenta Raaya.

DJETINJSTV­O KAO INSPIRACIJ­A

Tako je Luka odlučio svoju nazvati “Prava ljubav”, a spot je snimio s djevojkom Stelom, s kojom 7. prosinca slavi godinu dana veze.

- Mislim da je to lijepa gesta. Sretan sam što je imam u svojem životu - priznao nam je Luka i dodao kako je pjesmu pisao dva dana. Za razliku od Zagrepčana Luke, Riječanin Nikola Raspolić

“Prikola” (25) za ugovor s Joomboosom u vrijednost­i 100.000 kuna i titulu najbolje hrvatske rap zvijezde bori se s nimalo klasičnom pjesmom “Sir” . - Bezveze mi je palo na pamet pa sam odlučio napisati pjesmu o siru i za što se sve on može koristiti - otkrio nam je Nikola i dodao kako nije očekivao da će dogurati do finala.

- Mislio sam da ću ispasti na početku, a sad sam dogurao do finala. Nisam očekivao ovo - rekao nam je Nikola. Treći natjecatel­j, Adrijan Šimunaj ASH (20), u svojoj pjesmi pjeva o malo drugačijoj tematici.

- Pjesmom ‘Prokleti sin’ želim pokazati ljudima da uvijek treba dići glavu. Ako se trudiš i ako stvarno nešto želiš, sve je moguće. Imao sam teško djetinjstv­o i kroz pjesmu ‘Prokleti sin’ želim da se ljudi poistovjet­e sa mnom - otkrio nam je Adrijan te priznao kako Luku i Nikolu ne vidi kao konkurenci­ju.

- Atmosfera s dečkima je super. Volio bih pobijediti, ali ako netko od dečkiju uzme pobjedu, bit će mi drago zbog njih. Ovo je za mene veliki uspjeh - zaključio je Adrijan.

PARTY SA STOKOM U OPERI

Završnu epizodu “Rap Campa” gledajte 5. prosinca na Joomboosov­u YouTube kanalu, a 15. prosinca u zagrebačko­m klubu Opera bit će proglašen pobjednik. Također, u Operi će biti poznati hrvatski youtuberi 8rasta9, xniks2x, Saamo Petraa, TheSikrt, a publika će moći uživati u nastupima Fila Tilena i Stoke. Tako će ova dva glazbenika 15. prosinca prvi put uživo otpjevati pjesmu “S.O.S.”. Svoje karte nabavite na Entrio.hr.

 ??  ?? Tijekom natjecanja su Luka, Sven i Adrijan postali prijatelji
Tijekom natjecanja su Luka, Sven i Adrijan postali prijatelji
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia