24sata

UŽAS: POGINULI SU U ZAVOJU...

NASTAVLJA SE CRNI NIZ Dvoje ljudi poginulo je u sudaru kamiona i dva auta kraj Vojnića. Čitatelj kaže kako su morala doći tri vozila Hitne pomoći. Još jedan čovjek poginuo je kraj Zaprešića...

- Pišu: I. PAVIĆ, M. KRIŠTAFOR, A. THOMAS

Nastavlja se crni niz na hrvatskim prometnica­ma. Nakon teških prometnih nesreća tijekom vikenda u kojima je u Labinu i Velikoj Pisanici poginulo dvoje ljudi, jučer je u dva sudara poginulo još troje.

Na cesti D6 oko 14.50 u mjestu Okić pokraj Vojnića s kamionom su se sudarila dva automobila. Jedan je imao austrijske, a drugi BiH tablice. Kako je izvijestil­a karlovačka policija, poginuli su vozač i suvozač iz crvenog automobila, a troje je ozlijeđeno. Radio Mrežnica javio je kako ozlijeđeni imaju 19, 20 i 65 godina. Djevojka (20) je operirana. - Vozač je pokušao pretjecati drugi auto po punoj crti u zavoju. Ostao je prikliješt­en između kamiona koji je prevozio trupce i auta koji nije uspio pretječi. Koliko smo vidjeli, dvoje poginulih bilo je u autu koji je pretjecao, troje ozlijeđeni­h je iz tamnog auta. Vozaču kamiona nije ništa, samo je ostao ‘zarobljen’ u kabini - ispričao je za Večernji list mještanin Okića.

Kako nam je rekao naš čitatelj, na teren su došla tri vozila Hitne. - Putovao sam busom iz Karlovca prema Vojniću. Morali smo stati zbog nesreće. Rekli su nam da ima poginulih. Išli smo pješke doma jer nismo mogli proći rekao nam je čitatelj.

Jedan čovjek poginuo je i oko 5.50 sati na staroj zagorskoj cesti između Pojatnog i Kupljenova u blizini Zaprešića. Kako je izvijestil­a zagrebačka policija, još dvoje je teže ozlijeđeno. Očevid je trajao gotovo cijeli dan, a sve

ODREDILI JOJ PRITVOR vrijeme bio je zatvoren promet u oba smjera, pa se prometoval­o obilazno preko Donje Bistre. Na fotografij­ama koje su objavljene u Facebook grupi “Policija zaustavlja Krapinsko-zagorska” vide se smrskani automobil i kombi, a komadi plastike, lima i stakla razasuti su po cesti.

Ove stravične nesreće nastavak su crnog niza od vikenda. U nedjelju oko 1 sat poginuo je 19-godišnji mladić nakon što se automobilo­m zabio u zid kuće. U subotu oko 23.45 sati u Labinu pijana se vozačica M. M. (28) automobilo­m zabila u kafić. U toj nesreći poginuo je Ivan Baletić (34), koji je u tom trenutku bio u kafiću. Kako je izvijestil­a policija, vozačica je zbog neprilagođ­ene brzine udarila u desni nogostup, prešla preko oba prometna traka, popela se na nogostup s lijeve strane te prednjim dijelom vozila probila metalnu konstrukci­ju zatvorene terase kafića. Sudac istrage odredio joj je jednomjese­čni pritvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke.

 ??  ?? Vozačici koja je uletjela autom u kafić odredili su jednomjese­čni pritvor
Vozačici koja je uletjela autom u kafić odredili su jednomjese­čni pritvor
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia