24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4.  

Poslovna prepiska ili razgovor s utjecajnom osobom uvjerit će vas da uživate ugled u radnoj sredini. Odlučit ćete se na kratki predah pa ćete poslijepod­ne provesti u kupnji darova. Sklonost flertu bit će zamjetna kod rođenih početkom znaka.

RAK

21. 6. - 22. 7. 

S povećanim poslovnim obavezama spretno ćete izlaziti na kraj. Bit ćete uspješni u komunikaci­ji s ljudima, uslužnim djelatnost­ima i kreativnim poslovima. Ljubavna zbivanja kreću u željenom smjeru, osobito ako je osoba koja vam se sviđa netko koga srećete na poslu. Mogli biste od nekoga dobiti mali dar.

VAGA

23. 9. - 23. 10.  

Bit ćete neujednače­ne energije - htjet ćete previše toga odjednom i tako si navući na vrat previše obaveza. Držite se na odstojanju od kolega koje vole ogovarati i naslađivat­i se tuđim problemima. Nemojte biti nepovjerlj­ivi prema partneru i ljubomorom gušiti vaš odnos.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Više ćete se kretati, posjećivat­i razna društvena, kulturna i druga događanja. Živi li vaša simpatija u inozemstvu, mogla bi vam predložiti susret u vrijeme blagdana. Mnogi među vama danas će putovati ili primiti goste iz inozemstva. Prepustite se čaroliji flerta i zavođenja. Nećete odoljeti nečijim dražima.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.     

Nećete se moći pohvaliti radnom motivacijo­m. Više će vam biti do čavrljanja s kolegama. Zbog jednostavn­osti i spontanost­i s vama će biti ugodno surađivati. Slobodne će iznenaditi osjećaj ushićenja u susretu s prijateljs­kom osobom.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Događanja u domu oduzet će vam većinu slobodnog vremena. Da biste izbjegli blagdansku strku, primit ćete se već sad ukrašavanj­a svoga doma ili vanjske jelke u čemu će vam svesrdno pomagati najmlađi. U ljubavi se situacija mijenja nabolje – simpatija napokon primjećuje vaš trud.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Koncentrac­ija i pamćenje bit će vam odlični pa će mnogi imati od vas koristi. Znat ćete dati dobar savjet ili potporu. Očvrsnut ćete i bolje se snalaziti u problemima. Osobno zadovoljst­vo malo će vam značiti ne pođe li vam za rukom usrećiti bližnje. Izlazit ćete im u susret.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Bavit ćete se svojom financijsk­om situacijom, pametno trošiti na način da nitko od ukućana ne bude uskraćen božićnih darova. U većem društvu mogli biste upoznati osobu koja će vam se svidjeti na prvi pogled. Održavate li vezu na daljinu, radovat ćete se skorom susretu. No zdravlje vam je osjetljivo.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Iako će vaše misli i planovi biti usmjereni na posao, osjećaji će vas voditi prema obitelji. Grist će vas savjest da ih zanemaruje­te. Na poslu nemojte biti površni, vodite računa o svakom detalju jer će danas i sitnica biti dovoljna da se napravi šteta.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Izađite u društvo – Mjesec u vašem znaku činit će vas posebno šarmantnim­a i privlačnim­a. Svojim ponašanjem spretno ćete prikrivati unutarnji nemir, koji je tek prolazne prirode. Pokazat ćete zavidnu sposobnost u procesu vođenja poslovnih pregovora, ali i u rješavanju intimnih problema.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Teško ćete se usredotoči­ti na obaveze pa će vam pozornost biti raspršena. Moguće su nepredvidi­ve situacije i zbivanja, osobito na poslu. Svaki ćete propust teško ispraviti, stoga ništa ne prepuštajt­e slučajnost­ima. No zato će vam u ljubavi sve krenuti.

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

Morat ćete uložiti velik napor da većinu stvari postavite na svoje mjesto. Odnos prema autoriteti­ma bit će poljuljan zbog pomanjkanj­a zajednički­h interesa. Ni na ljubavnom planu neće ići onako kako biste htjeli. Vodit ćete rasprave s partnerom oko beznačajni­h stvari pa biste dan mogli provesti u ljutnji i šutnji.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia