24sata

Halo, Mario, imaš li koji dobar savjet?

ZA POŠTENJE Izlazim iz menadžersk­e agencije, rekao je Stanić, koji je pisao protiv Mamića, spojio bi Hajduk i Dinamo...

- Piše: T. GABELIĆ, D. MILIČIĆ

Nisam potpisao ugovor, predsjedni­k i ja pružili smo ruke i to je poruka povjerenja koju želimo graditi. Donedavno sam bio u agenciji za igrače, iz toga izlazim, sad je to u rukama birokracij­e, kazao je Stanić, svjestan je da će ovaj detalj iz biografije mnogi pokušati iskoristit­i protiv njega.

Zbog toga je i odgodio potpisivan­je ugovora i službeno preuzimanj­e funkcije u Hajduku. - Službeno ću preuzeti funkciju i potpisati ugovor kad se birokratsk­i to dovede u red. To vam je ujedno odgovor hoću li putovati s momčadi na pripreme objasnio je Stanić.

Što angažman Stanića i Kepčije znači za Hajduk? Ako je vjerovati izjavama, zaokret bi trebao biti u odnosu na omladinski pogon, odakle će Hajduk crpiti glavninu igrača, a pojačanja dovoditi ako bude nužno.

S KEPČIJOM MOGU U FAJT

- Nećemo ludovati na tržištu. Prije 30 godina debitirao sam ovdje kao igrač i znam koliko je teško biti igrač Hajduka. Kratak je put od raja do pakla, i moramo igrače zaštititi – kazao je Stanić. Kakva je budućnost trenera Damira Burića, koji je za većinu bivši? - Nikakve odluke nismo donosili niti ćemo ih donijeti prije nego što porazgovar­amo s Burićem – kazao je Kepčija, a Stanić je dodao kako je njegova vizija trenera Hajduka netko tko igra napadački, zabija puno golova i pobjeđuje.

- Nema trenera koji nije izgubio. Ako ga vidite, javite mi i donijet ću ga na leđima na Poljud. Hajduk će se posložiti i resetirati, ne zbog mene ili trenera nego zbog energije koja je tu. Kad? To ćemo vidjeti, izlaziti s rokovima bilo bi neozbiljno. Trebamo upoznati momčad. I da, sigurno ćemo raditi pogreške. Mario Stanić dobro je poznato ime hrvatskoj nogometnoj javnosti, ali Ivan Kepčija nije. - Odabrao sam kvalitetu, jer kad idete u ‘fajt’, idete s pravim ljudima - rekao je Stanić, a onda se predstavio Kepčija. - Počeo sam kao trener i radio 12 godina, kad mi se otvorila prilika za rad u Americi. Nakon par godina došao sam u Dinamovu školu i zadnjih nekoliko godina isprofilir­ao se u menadžment­u.

TORCIDA JE LICEMJERNA

Mario Stanić dugi niz godina se bori za pravilnost i pošten rad saveza, u svojim kolumnama obračunava­o se sa svim nepodopšti­nama i neregularn­ostima u hrvatskom nogometu... Tako je za Torcidu napisao da je licemjerna skupina navijača, za Mamića, Šukera i Štimca da voze isti auto poput najvećeg pijanca te da je Šukeru pozicija predsjedni­ka namještana. Također, napisao je da bi od Dinama i Hajduka napravio jedan klub.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia