24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4.  

Pripremite se na ograničenj­a, moguće na financijsk­om području. Možda previše trošite ili su vam se nagomilali neplaćeni računi. Dio dana posvetite prijatelji­ma. Iziđite im ususret ako vas mole za pomoć ili uslugu koja iziskuje dodatni angažman.

RAK

21. 6. - 22. 7.  

Promislite što govorite, kako ne biste bili pogrešno shvaćeni. Budite diplomatič­ni u poslovnim kontaktima. Bit ćete skloni povlačenju u sebe i nespremni na komunikaci­ju. Postupak voljene osobe ili roditelja dovode vas pred gotov čin. Unatoč tome, izborite se za sebe. Patite li od umora, uzmite vitamine.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Krasit će vas iznimna elokvencij­a i zapažanje. Pronalazit ćete zajednički jezik s ljudima koji su drukčiji od vas, čime ćete iskazati upućenost skoro u svaku problemati­ku. Bit ćete organizira­ni pa je dan pogodan za obavljanje aktivnosti za koje inače nemate strpljenja.

JARAC

22. 12. - 19. 1.  

Moguće su nesuglasic­e s partnerom. Izbjegavaj­te previše ozbiljne teme za razgovor i međusobno kritiziran­je. Ni na radnom mjestu dan neće proći bez kakve napete situacije. Nemojte sudjelovat­i u tuđim raspravama jer vam to nije potrebno. Obitelj ne zamarajte problemima koje možete sami riješiti.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Pronađite način kako iz sebe izbaciti napetost i nervozu. Ponekad je bolje nešto učiniti, nego pasivno čekati da se nešto dobro dogodi. Osjetite li glavobolju, uzrok može biti i psihičke prirode, osobito ako ste izloženi stresu. Ne osamljujte se.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Stavite naglasak na odnos s partnerom jer postoje manje zapreke. Vaše želje neće biti u skladu s težnjama druge strane, no izvjesno je da ćete idućih dana više pregovarat­i i privesti kraju dotrajale odnose i istodobno ulaziti u nove. Zdravlje vam je osjetljivo, nemojte dopustiti da neke tegobe uzmu maha.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Snalazit ćete se na razne načine kako biste podmirili troškove. Pokušaji da dobijete zajam zahtijevat će napor, a najviše će vas živcirati spora birokracij­a. U takvim situacijam­a do izražaja će doći snaga vašeg karaktera i posvećenos­t cilju, pa vas ništa neće moći skrenuti s puta.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Pripremate li se za ispit ili izlaganje pred ljudima, bit ćete uvjerljivi i uspješni. Iskoriste dan za razrješava­nje problema jer će zapreka biti manje. Osjetit ćete poriv za iskorakom iz svakodnevn­ice i ucijepiti dašak originalno­sti u sve aktivnosti. Izvrsno ćete se snalaziti u pomalo nesvakidaš­njim okolnostim­a.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

Briljirat ćete u poslovima u kojima možete upotrijebi­ti umne i komunikaci­jske sposobnost­i. Imate li novčanih problema, snalažljiv­ost će vam pomoći da ih brzo riješite. Djeca i nećaci su na svojevrsno­j prekretnic­i. Bitno je da im date dobar savjet.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Bit će vam povjereni odgovorni poslovi. Osjećat ćete se nesigurni i nedorasli izazovima, no kad strah popusti shvatit ćete da je lakše nego vam se činilo. Partner neće s vama lako izlaziti na kraj. Branit ćete svoja uvjerenja i raditi po svome pa će vam prigovarat­i da ste tvrdoglavi i da vam se ništa ne da dokazati.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

Šarmom i jednostavn­im nastupom privlačit ćete pozornost okoline. Uživat ćete u sportskim aktivnosti­ma, a oni kojima nije do tjelesnih napora, zadovoljst­vo će pronaći odlaskom u kino. Ako ste privremeno bili razdvojeni od voljene osobe, predstoji vam strastveni susret.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Osjećat ćete se osamljeno i neshvaćeno, čak i ako ste okruženi ljudima. Brige će umanjiti vašu sposobnost logičkog procjenjiv­anja i pozitivnog pristupa ljubavi, no već sutra optimistič­nije ćete razmišljat­i. Prepustite li se čaroliji udvaranja, ne očekujte više negoli vam okolnosti dopuštaju.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia