24sata

DINAMO VEĆ NA +12... Bjelica: Ovu pobjedu posvećujem supruzi

DINAMO - RIJEKA 3-0 Dani Olmo zamijenjen je u završnici dvoboja. Možda iz taktičkih razloga, a možda kako bi ga publika pozdravila posljednji put

- Piše: HRVOJE TIRONI

Dinamo je najbolja momčad HNL-a. Zagrepčani su to dokazali i u posljednjo­j utakmici (odgođen dvoboj 6. kola) sezone, ‘modri’ su s 3-0 svladali Rijeku.

Bila je ovo ‘modra’ polusezona za pamćenje, a nogometaši Nenada Bjelice sve su začinili lepršavom igrom za kraj 2019. godine. Zabijali su Dani Olmo, Mislav Oršić i Bruno Petković, trojac koji je ove sezone (uz Livakovića) donio i najviše sreće u tekućoj kalendarsk­oj godini. - Čestitao bih svojim igračima na sjajnoj godini i sjajnoj polusezoni. Hvala im, mojoj supruzi je jučer bio 40. rođendan pa joj poklanjam ovu pobjedu - rekao je poslije utakmice Nenad Bjelica, pa dodao:

- I prošle godine smo imali istu prednost pa smo nastavili profesiona­lno. Tako će biti i na proljeće. Da, možda ćemo mlađe igrače testirati više nego inače, želimo vidjeti koliko nam mogu pomoći.

Mislav Oršić već je zabio 19 golova ove jeseni...

- Penal? Trener je vikao da ga ja pucam, ali Petković se osjećao sigurnim, pa je on zabio - rekao je Mislav Oršić, dok je Frank Andrijašev­ić poručio: - Ovaj Dinamo stvarno igra na visokoj razini, mislim da bi bila zanimljiva utakmica između ove momčadi ‘modrih’ i one naše šampionske Rijeke. U Maksimiru se skupilo 3968 gledatelja koji su u završnici iskreno zapljeskal­i Daniju Olmu. Španjolac je zamijenjen u zadnjim minutama, a još nije jasno hoće li se Dani Olmo pojaviti na početku zimskih priprema koje kreću 7. siječnja.

 ??  ?? Dinamo je u dvije utakmice Rijeci zabio osam golova
Dinamo je u dvije utakmice Rijeci zabio osam golova

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia