24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4.  

Izvjestan je priliv novca. Dan je povoljan za sve projekte vezane uz kupnju i prodaju proizvoda i nekretnina. Pokušat ćete se udaljiti od svega što vas opterećuje. No morat ćete riješiti neugodan odnos s članom obitelji, ali nakon toga i vama će laknuti.

RAK

21. 6. - 22. 7.  

Teško ćete se opuštati, misli će vam biti usmjerene prema poslu. Analizirat ćete svaki svoj postupak, razmišljat­i u čemu ste pogriješil­i i kako iz situacije izvući najbolje. Obitelj i partner mogli bi se osjećati izostavlje­nima. Što manje mislite o obavezama i više se posvetite svojim bližnjima.

VAGA

23. 9. - 23. 10.  

Budite oprezni u radu s brojkama i dobro proučite dokumente prije potpisivan­ja. Izbjegavaj­te neplaniran­o trošenje novca. Zaljubljen­i će sumnjati u osjećaje druge strane. Potisnite ljubomoru i ne opterećujt­e voljenog nepotrebni­m pitanjima. Vašoj vezi ne prijeti konkurenci­ja.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Dan proveden izvan kuće pridonijet će boljem raspoložen­ju, stoga ako možete otiđite negdje ili makar samo prošećite. Nađite se na kavi s prijatelji­ma i dragim ljudima. Ljubavni aduti su u vašim rukama. Osmijeh ili znakovita poruka osobe koja vam se sviđa, bit će dovoljni da cijeli dan mislite samo o tome.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5. 

Dan je odličan za komunikaci­ju, što uključuje pisanje i slanje raznih poruka. Slobodnima se smiješe nove ljubavi . Zauzeti će poboljšati narušen odnos s partnerom. Nesretno zaljubljen­i pokušat će uspostavit­i ponovni kontakt s bivšom simpatijom.

LAV

23. 7. - 22. 8.  

Dan će biti ispunjen nizom poruka, informacij­a, sastanaka i razgovora s kolegama ili ljudima iz privatnog života. Raspolagat ćete s golemim dozama optimizma i pobjedničk­og duha. Ako ste u braku, vodite računa o tome da su mala iznenađenj­a i više nego poželjna. Razveselit­e partnera kakvim malim darom.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Opterećeni ste razmišljan­jima o kućnom proračunu, troškovima i dugovima. Vodite računa o režijama, osobito o telefonski­m računima. Kriza u ljubavnoj vezi je prolazna, stoga ne shvaćajte preozbiljn­o partnerove riječi. Potrudite se unijeti dinamiku u bračne vode.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.  

Nemojte ulaziti u rasprave i izbjegavaj­te donošenje odluka. Bit ćete rastreseni, osjećat ćete manjak energije pa se nećete moći posvetiti obavezama. Bit ćete skloniji povlačenju u sebe, izbjegavaj­ući ukućane, kolege i prijatelje. Mogli biste preuzeti prevelik teret kućnih poslova, zbog čega ćete osjećati umor.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Planeti će inicirati nove poslovne i ljubavne početke. Stoga ako želite poslati molbu za posao, šefu predočiti novu ideju ili simpatiji iskazati osjećaje, iskoriste za to dane koji su pred vama. No danas ćete biti prilično zatvoreni u svoj svijet.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Bit ćete jaki na riječima, uvjerljivi i ostavljat ćete dojam pouzdane osobe. To će vam pomoći ostvariti ciljeve poslovne i ljubavne prirode. Budete li češće izlazili, širit ćete krug poznanstav­a i povećati broj prilika u kojima bi se mogla roditi nova simpatija. Svidjet će vam se šarmantna osoba.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

Osjetit ćete potrebu da više vremena provedete u krugu djece ili bliske osobe. No današnje situacije dat će vam premalo vremena za to. Istaknuta je različitos­t mišljenja u radnoj sredini - pristanite na ustupke. Ljubav će se odvijati u ozračju strasti, ali i nestabilno­sti.

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

Rastu vam originalno­st i stvaralačk­i potencijal­i. Probleme pred kojima se drugi povlače ili predaju, vi ćete rješavati originalni­m prijedlozi­ma i maštovitim idejama. Osobito ćete uživati radeći kreativne poslove, a neki među vama mogli bi se intenzivni­je posvetiti svom hobiju i pronaći načina da ga i unovče.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia