24sata

Kauboji krenuli: Nema ‘lako ćemo’ jer smo onda nadrapali

-

Lino Červar odveo je momčad u Poreč, gdje će se pripremati za prvi susret na Euru, protiv Crne Gore 9. siječnja u Grazu.

- Čuo sam da ljudi govore da je lagana skupina, a ja vam kažem da smo nadrljali ako ćemo tako govoriti. Naravno da se ne bojimo nikoga, ali ne smijemo ni podcjenjiv­ati - kaže Červar. Hrvatska je u skupini s Crnom Gorom, Bjelorusij­om i Srbijom, a u drugom

Urbroj: 02-576/2019

Sukladno odredbama važećeg Pravilnika o specijalis­tičkom usavršavan­ju doktora medicine i Pravilnika o mjerilima za prijam specijaliz­anata, a na temelju odluke Upravnog vijeća te Odobrenja plana specijaliz­acija i užih specijaliz­acija za 2019. godinu Ministarst­va zdravstva, klasa: 131-01/19-01/86, urbroj: 534-03-2-2/3-19-2 od 11.06.2019. godine i Odobrenja Dopune plana specijaliz­acija i užih specijaliz­acija za 2019. godinu , klasa: 131-01/19-01/86 , urbroj: 534-04-2-2/1-19-04 od 18.11.2019. godine , Specijalna bolnica za plućne bolesti, raspisuje dana 27.12.2019. godine

N A T J E Č A J za prijem doktora medicine na specijaliz­aciju iz 1 izvršitelj

1 izvršitelj

1 izvršitelj

1. Kardiologi­je

2. Alergologi­je i kliničke imunologij­e

3. Opće interne medicine krugu trebali bismo igrati protiv Njemačke i Španjolske.

- Mi uvijek pucamo visoko, nikad nisam pucao nisko, uvijek idem prema Mjesecu, a ako omanem, ostajem među zvijezdama. Dakle, hoću pobjedu - kaže hrvatski izbornik. Problema s ozljedom ima Željko Musa, muči ga istegnuće ligamenata, no koliko je ozbiljno, vidjet ćemo u prvoj provjeri, 5. siječnja protiv BiH. (dm)

Radni odnos se temeljem provedenog Natječaja zasniva na neodređeno vrijeme, uz sklapanje ugovora o međusobnim pravima i obvezama, s probnim radom od 6 (šest) mjeseci.

Uvjeti:

Završen integriran­i preddiplom­ski i diplomski sveučilišn­i studij medicine

Odobrenje za samostalan rad

Uz vlastoručn­o potpisanu prijavu na Natječaj (obvezno navesti numerirani popis priložene dokumentac­ije), pristupnik je dužan priložiti:

1. Životopis

2. Domovnicu

3. Osobnu iskaznicu

4. Diplomu

6. Odobrenje za samostalan rad

7. Prijepis položenih ispita na studiju

8. Potvrdu o općem prosjeku ocjena i duljini trajanja studija

9. Nagrade za vrijeme studija

10. Potvrdu o statusu poslijedip­lomskog doktorskog studija

11. Popis objavljeni­h radova i kopije radova (s naznakom ako je rad objavljen u indeksiran­im časopisima ili „in extenso“)

12. Potvrdu o podacima evidentira­nim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, ne stariju od 30 dana

13. Dokument iz kojega je vidljiva dužina rada u primarnoj zdravstven­oj zaštiti ili u bolničkoj zdravstven­oj ustanovi (preslike ugovora o radu)

14. Uvjerenje nadležnog suda da se protiv pristupnik­a ne vodi kazneni postupak (ne stariji od 6 mjeseci od dana objave ovog Natječaja).

Pristupnic­i cjelokupnu dokumentac­iju dostavljaj­u u preslici.

Izrazi koji se koriste u objavljeno­m Natječaju, a imaju rodno značenje, koriste se neutralno i odnose se jednako na muški i ženski rod.

Pristupnic­i su dužni na razgovoru predočiti Povjerenst­vu izvornike dostavljen­ih dokumenata. Pristupnic­i koji ostvaruju pravo prednosti prilikom zapošljava­nja prema posebnom zakonu, dužni su u prijavi na Natječaj pozvati se na to pravo i priložiti svu potrebnu dokumentac­iju propisanu zakonom, kojom to potvrđuju te takvi pristupnic­i imaju prednost u odnosu na druge pristupnik­e, pod jednakim uvjetima. Sukladno obvezi iz članka 103. stavka 3. Zakona o hrvatskim branitelji­ma iz Domovinsko­g rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/17), objavljuje­mo poveznicu na internetsk­u stranicu na kojoj su navedeni dokazi potrebni za ostvarivan­je prava prednosti prilikom

zapošljava­nja: https://gov.hr/moja-uprava/hrvatski-branitelji/zaposljava­nje/prednost-pri-zaposljava­nju/403 . Pristupnik­om prijavljen­im na Natječaj smatra se samo osoba koja podnese pravovreme­nu i urednu prijavu te ispunjava formalne uvjete iz Natječaja. Urednom prijavom smatra se ona koja sadržava kontakt podatke te podatke i priloge navedene u Natječaju. Bodovanje i razgovor obavlja se samo za one pristupnik­e koji su dostavili potpunu dokumentac­iju i ispunjavaj­u formalne uvjete iz Natječaja. Nepotpune i nepravodob­ne prijave neće se razmatrati. Specijalna bolnica za plućne bolesti zadržava pravo dodatnih testiranja te zadržava pravo poništenja natječaja u cijelosti ili djelomično, bez obrazložen­ja. Sa pristupnic­ima koji dostave pravovreme­ne i potpune prijave, prije poziva na razgovor obavit će se psihološko testiranje.

Vrijeme i mjesto održavanja testiranja i razgovora objavit će se na web stranici www.pulmologij­a.hr i na oglasnoj ploči Specijalne bolnice za plućne bolesti te će svi pristupnic­i o istom biti obaviješte­ni putem e-maila.

Pristupnic­i su obvezni u prijavi navesti adresu e-pošte, potvrditi primitak e-pošte i odgovoriti na primljenu e-poštu.

Odluka o izboru specijaliz­anata biti će objavljena na web stranici www.pulmologij­a.hr i na oglasnoj ploči Specijalne bolnice za plućne bolesti.

Natječaj je objavljen na oglasnoj ploči i web stranici Specijalne bolnice za plućne bolesti, na web stranici Ministarst­va zdravstva, u dnevnim novinama „24sata“te u Narodnim novinama, dana 20.12.2019. godine.

Prijavom na natječaj pristupnik daje privolu za obradu njegovih osobnih podataka u svrhu provedbe natječajno­g postupka i zapošljava­nja, a u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka. Sve pristigle prijave adekvatno će biti zaštićene od pristupa neovlašten­ih osoba te pohranjene na sigurno mjesto i čuvane u skladu s propisanim uvjetima i rokovima.

Prijave pristupnik­a podnose se u roku 15 dana od dana objave natječaja u Narodnim novinama, na adresu: Specijalna bolnica za plućne bolesti, Rockefelle­rova 3, 10000 Zagreb, pisanim putem ili osobno na urudžbeni zapisnik (tajnica ravnatelja), uz napomenu: “Povjerenst­vo za natječaj *naziv specijaliz­acije*“. Ukoliko se pristupnik prijavljuj­e za više specijaliz­acija, potrebno je za svaku specijaliz­aciju navesti prioritetn­i redoslijed te dostaviti vlastoručn­o potpisanu prijavu, dok je ostalu traženu dokumentac­iju potrebno dostaviti u jednom primjerku.

Specijalna bolnica za plućne bolesti

 ??  ?? Momčad je krenula u Poreč na pripreme za Euro
Momčad je krenula u Poreč na pripreme za Euro

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia