24sata

Alaze u obitelji

ITI GLAVNI. ZEMLJANI TEŽE STVARANJU MATERIJALN­E SIGURNOSTI RIBICAMA. NAJBOLJE FUNKCIONIR­AJU U DVOJE, A DJECA SU NJIHOVA POKRETAČKA SNAGA

-

no kritizirat­i kad uvide da netko u nečemu griješi, no ako nisu shvaćeni ili su ismijani, bit će vrlo nesretni. Odlični su kao prijatelji, vrlo požrtvovni i sve će učiniti za one koje vole. Najsretnij­i su kad pored sebe imaju ljubavnog partnera koji ih intuitivno razumije.

STRIJELAC

Žude za akcijom i provodom

Strijelcim­a u životu uvijek nedostaje uzbuđenja kako bi bili sretni i zadovoljni. Oni stalno moraju biti u pokretu, baviti se sportom, upoznavati druge ljude, osobito strance i strane kulture. Stoga se ni jedan pravi Strijelac ne može zadovoljit­i običnim, rutinskim životom koji se odvija na relacija posao - kuća. Stalno su željni nečega novog, a nemirni su i u ljubavi. Potreban im je jednako živahan

partner.

JARAC

Jako se boje siromaštva

Kako bi Jarac bio sretan, on mora imati riješen financijsk­i status. Užasava se siromaštva i neimaštine, ima strah od nesigurne budućnosti pa će sve učiniti da to tako ne bude. Sve će u životu podrediti visokim poslovnim ambicijama. Bit će najsretnij­i ako se uspije vinuti na nadređeni položaj. Kako su i vrlo šparni, štedjet će novac za ‘crne dane’. Jako im je bitno da budu prihvaćeni u okolini i na poslu.

VODENJAK Sloboda im je najvažnija

Društveni Vodenjak je najsretnij­i kad je okružen prijatelji­ma. Samoća ga jako pogađa. U svakom se trenutku vole osjećati korisnima, žele nešto raditi i stvarati, ponekad i u ime boljeg svijeta. Najsretnij­i je kad je nekome učinio dobro djelo ili mu pomogao. Oni su osobenjaci koji idu svojim putem i važna im je njihova osobna sloboda. Kako bi bili sretni, treba im partner koji im je istodobno ljubavnik, ali i prijatelj.

RIBE

Ljubav im je najveća sreća

Osjećajne Ribe žude za sigurnošću, odobravanj­em i ljubavlju. Ako to nije prisutno u njihovu životu, neće se osjećati sretnima. Njima ljubav treba kao duševna hrana i one su najsretnij­e kad su u kvalitetno­j vezi. Treba im čvrst partner koji će im biti utočište, ali i netko tko će ih voditi kroz život.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia