24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Slobodne trenutke najradije ćete provoditi u druženju s partnerom. Zajednički odlazak u kino ili na romantičnu večeru omogućit će vam da ponovno uspostavit­e bliskost. U odličnoj ste tjelesnoj formi koju bi bilo šteta ne iskoristit­i za iscrpno vježbanje.

RAK

21. 6. - 22. 7.    

Bez konkretnog razloga osjećat ćete se tužno i osamljeno. Zadovoljst­vo ćete tražiti u hrani i slatkišima. Mogli biste se družiti s ljudima koji vam neće odgovarati po godinama, životnim nazorima i opredjelje­nju. Odmaknite se od takvog društva, niste se dužni prilagođav­ati onima koji vam ne odgovaraju.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Nove ćete ljude, a time i potencijal­ne simpatije, upoznavati putem tečaja ili seminara koje odnedavno pohađate. Neki će pasti na šarm mlađe osobe koja će ih oduševiti vedrinom i životnim entuzijazm­om. Domaćice će se primiti pečenja kolaća i čišćenja svog doma.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Posvetit ćete se sebi. Nećete mnogo mariti ako vas bližnji optuže da niste od velike pomoći, nego ćete bez grižnje savjesti uzeti zasluženi odmor. Povećani troškovi očekuju vas ako organizira­te kakvo slavlje, rođendan ili ste pozvani u svadbu za kuma. Domaćice će imati priličnu strku oko pripreme ručka.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Bit ćete osjetljivi. Vašem partneru neće biti lako s vama izaći na kraj jer ćete biti skloni kritiziran­ju i sitnim provokacij­ama na njegov račun. Otkazat ćete sve dogovore za izlazak te se radije opuštati ispred televizora, gledajući program po svojoj volji.

LAV

23. 7. - 22. 8.  

Vašu će nervozu na svojoj koži najbolje osjetiti ukućani. Započinjat ćete svađe bez posebnog povoda, a nećete prezati niti od uvreda kojima ćete nekog rastužiti i razočarati. Samoća neće dobro utjecati na vas, stoga vam se savjetuje da se okružite prijatelji­ma čije će vas društvo bez sumnje oraspoloži­ti.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Dan je odličan za sve vrste kozmetički­h zahvata i uljepšavan­ja. Promjena frizure ili nabavka novog komada nakita bit će sjajan način za podizanje samopouzda­nja. Trošit ćete novac na preparate za mršavljenj­e, no bez redovite tjelesne aktivnosti nemojte očekivati rezultate.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Zaljubljiv­i ste i romantični pa ćete se prepustit flertu. Zaputite li se u noćni provod, steći ćete zanimljiva poznanstva te isprobati svoje zavodniče vještine. Osoba koja vam se sviđa mogla bi zbog toga biti ljubomorna, što će je i potaknuti da vam se približi. Nije isključen poziv na prvi ljubavni sastanak.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

Vedri i nasmijani nećete nikome dopustiti da vas oneraspolo­ži. Pred samcima je uzbudljiv dan pun susreta i poziva na izlazak. Zračit ćete šarmom i privlačnoš­ću koja će druge poticati da vam se približe i pokušaju se s vama upoznati.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Odsutni ste mislima pa će vam biti teško usredotoči­ti se na obaveze. Improvizir­at ćete i nastojati samo površno odraditi neke kućanske poslove. Potaknuti financijsk­im problemima, nastojat ćete pronaći najbolji način za što brže izvlačenje iz krize. Do potrebnog novca mogli biste doći iznajmljiv­anjem.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

Imate li mogućnosti, otputujte za vikend k prijatelji­ma u drugi grad. Promjena sredine neće samo pozitivo utjecati na vaše raspoložen­je, nego vam pružiti priliku da upoznate nove ljude. SMS-ovi će biti učestali – prijatelji će vas pozivati na izlazak, a partner zavoditi porukama.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Osjećat ćete se osamljeno i depresivno. Razmišljat ćete o egzistenci­jalnim temama i mnogo razmišljat­i o pogreškama iz prošlosti. Iako biste se najradije prepustili odmaranju, nagomilane kućanske obaveze zahtijevat će da im se što prije posvetite. Nemojte previše računati na pomoć ukućana.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia