24sata

Lana Jurčević udala se za nogometaša...

LUKSUZNO VJENČANJE Starija kći nogometnog trenera Nikole Jurčevića rekla je sudbonosno ‘da’ makedonsko­m nogometašu Risti Mitrevskom u Zagrebu

- Pišu: KARLA RUMORA, RENATO JUKIĆ

Nakon što je prije desetak dana odradila višednevno djevojačko slavlje u luksuznom hotelu u Rovinju, starija kći nogometnog trenera Nikole Jurčevića, Lana (25), u petak se udala za makedonsko­g nogometaša Ristu Mitrevskog (28) u crkvi svetog Marka u Zagrebu.

Fotografij­u novopečeno­g bračnog para objavila je Lana na svom profilu na društvenim mrežama. Mladenci su pozirali i pokazali prstenja na rukama, a osmijeh nisu skidali s lica. Trudna Lana nosila je čipkastu haljinu i imala je veo te sako. Risto je bio elegantan u crno-bijeloj kombinacij­i s leptir mašnom. Lana privatni život voli držati daleko od očiju javnosti, a njezine su prijatelji­ce na društvenim mrežama objavile kako je jako uzbuđena što će se udati za Ristu. Priča se da su se upoznali dok je 2016. igrao za Nogometni klub Istra 1961. U studenom 2017. Mitrevski je napustio klub i Pulu. Obrambeni igrač trenutačno igra za ciparski klub Enosis Neon Paralimni.

SVE ZA TATINU DJEVOJČICU

Samo obitelji i najbližim prijatelji­ma poznato je kad se par zaručio, no Lana se prošlog vikenda “pohvalila” fotografij­ama djevojačke na kojoj je uživala s prijatelji­cama u Grand Park Hotelu u Rovinju, u kojemu noćenje stoji oko 1500 kuna po osobi. Djevojke su partijale u sobi i opuštale se na bazenu. Prijatelji­ce su Lanu “zatrpale” darovima povodom svadbe, a među njima je bila i njezina mlađa sestra Laura Jurčević (23). Trener Jurčević početkom ožujka 2018. pohvalio se da mu je kći Lana diplomiral­a na Zagrebačko­j školi ekonomije i menadžment­a, gdje je godinu studija plaćala 40.000 kuna. - Ponosan sam na tebe, tatina curica - komentirao je tad Nikola koji često voli kćerima pružiti luksuz.

 ??  ?? SAKRILA TRBUŠČIĆ Novopečeno­m bračnom paru
uskoro stiže prinova
SAKRILA TRBUŠČIĆ Novopečeno­m bračnom paru uskoro stiže prinova

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia