24sata

‘Tata nije m ću ja osvoji

KUTIJA ŠIBICA Tata Peter je 80-ih igrao za Buldožer i dogurao do 32 najbolje momčadi. Sad s tribina navija za mene, kaže Nina Predenič (22)

- Piše: DUBRAVKO MILIČIĆ

SVI NA FINALE O, da, bilo je očeva i sinova na Kutiji šibica, Josip i Antun Palić, Cico i Zlatko Kranjčar samo su neki od tata - sin tandema, no da su na Kutiji igrali otac i kći...

- Tata Peter je igrao od 1982. do 1984. za momčad Buldožer, mislim da se tako nekako zvala. Od 500 momčadi stigli su među 32 najbolje. I sad kad vidi da mu igra kći, to mu je super - počinje Nina Predenič (22), reprezenta­tivka Slovenije, koja igra za Konobu Tomić Brač - beach bar Cool Split. To je momčad u kojoj igraju tri reprezenta­tivke BiH, jedna iz Slovenije i ostale iz reprezenta­cije Hrvatske.

- To je ekipa koju su napravili u ŽNK Split. Tamo sam ljetos igrala Ligu prvaka, znam se s curama i pozvale su me da zaigram. Kao mala sam s ocem dolazila na Kutiju, gledala, no nikad nisam zaigrala. Još i sad ne mogu vjerovati da sam zapravo na parketu, a ne na tribinama kaže simpatična Nina. U polufinalu su pobijedile jednu od najboljih ženskih malonogome­tnih ekipa MC Plus 2-0, trenutačno vodeću ekipu 1. HMNL, nakon 6. kola s osvojenih 18 bodova.

U finalu ih čeka SC Flegar.

OBOŽAVAM IVANA RAKITIĆA

Velikonogo­metašice protiv malonogome­tašica,

- Da, naša ekipa se jako dobro poznaje s velikog nogometa i imamo golemu želju pobijediti ekipu koja trenira i igra futsal kaže Nina. Rođena je u Brežicama, mjestu u kojem se više od deset godina pripremala hrvatska nogometna reprezenta­cija. - Sjećam se jako dobro, iako sam bila mala. Dolazila sam gledati Hrvatsku, a dva najdraža igrača su mi bili Dario Šimić i Darijo Srna. Imam jako puno fotografij­a s hrvatskim igrači

 ??  ?? Finale ženske Kutije je danas u 16 sati
Finale ženske Kutije je danas u 16 sati
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia