24sata

‘OVAJ GOL JE DAR SVIM NAVIJAČIMA WBA ZA BLAGDANE’

- Piše: HRVOJE TIRONI

IDU U PREMIERSHI­P Iskreno, nisam znao točnu brojku, ali mi je tata odmah sve izračunao, rekao kako mi je ovo prvi službeni gol poslije točno 747 dana. Zadnji put sam zabio još prije one ozljede, kaže nam Filip Krovinović (24).

Hrvatski nogometaš nastavlja s uspješnim igrama u dresu West Bromwicha, vodeće momčadi engleskog Championsh­ipa. A na Štefanje je postigao i prvi gol za WBA, udarcem s 20-ak metara poentirao protiv Barnsleya (1-1). - Ma odličan osjećaj, njihov je golman pogriješio, a ja sam odmah šutirao prema suparničko­m golu. Lopta je malo okrznula domaćeg igrača, pa ušla u mrežu. Taj moj gol je i božićni poklon svim navijačima WBA - priča Filip Krovinović pa dodaje:

- Stvarno uživam u Engleskoj, presretan sam ovdje. Rezultati su sjajni, prvi smo na ljestvici, trećeplasi­ranom Brentfordu bježimo čak 11 bodova. Igramo odlično, uvjeren sam kako ćemo u nastavku sezone još povećati tu bodovnu razliku. Filp Krovinović je osjetio čari engleskog profesiona­lizma, prvi put božićne blagdane provodi izvan Zagreba i Petrinje... - Da, sve je drugačije. Ali kad ja nisam mogao doma, onda sam obitelj i prijatelje doveo ovdje, pa tu uživamo.

A kako se Krovinović­u sviđa život u Engleskoj?

- Meni je ovdje odlično! Nemam baš nikakvih problema, pa ja sam oduševljen i engleskom hranom. Jedino to vrijeme volio bih da ima malo više sunca. Ovdje se u jednom danu promijene sva četiri godišnja doba.

Što vam donosi budućnost? Ostanak u West Bromwich Albionu ili povratak u Benficu? - Ja sam igrač Benfice na posudbi, sad se uopće ne zamaram onim što će se događati na ljeto. Želim samo igrati i biti zdrav - završio je Krovinović.

 ??  ?? WBA je trenutačno vodeća momčad Championsh­ipa
WBA je trenutačno vodeća momčad Championsh­ipa

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia