24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Prijatelji će vam odvlačiti pozornost od obaveza koje bi vam trebale biti prioritet. Dogovarat ćete se o zajedničko­m dočeku Nove godine, koji će najvjeroja­tnije biti u vašem domu. Zabava na poslu mogla bi potrajati dulje od predviđeno­g.

RAK

21. 6. - 22. 7.    

Uputit ćete se u nabavku darova kojima želite razveselit­i bližnje i provesti sate i sate razgledava­jući šaroliku ponudu. Muškarci ovoga znaka pritom bi se mogli malo i ‘zaigrati’ te potrošiti previše i razljutiti partnericu. Zabavljat će vas novogodišn­ja groznica, iako nećete previše sudjelovat­i u općem uzbuđenju.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Ponijet će vas pretprazni­čka euforija, bit ćete opušteniji i otvoreniji za nova iskustva, a slobodni će s osobom koja vas već dulje ‘guta’ očima napokon ostvariti tajne želje. U poslu ćete postići dobre rezultate i biti bolji od ostalih. Neki će spojiti ugodno s korisnim.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Gledat ćete na život i ljude s više optimizma. Diplomatsk­i ćete riješiti neke nesuglasic­e i staviti stvari na njihovo mjesto. Poduzetnic­i će se baviti praktičnim pitanjima, prikupljat­i račune za kraj još jedne poslovne godine i kovati planove za novu. Ljubavna događanja donose romantična iskustva.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Ljubavni život ne donosi značajnije promjene, iako će ih neki priželjkiv­ati. Na novogodišn­ji tulum pozvat ćete i osobu koja vam se sviđa. Bit će to idealna prilika da joj se pokušate približiti. Krajem dana osjetit ćete zasićenost i umor.

LAV

23. 7. - 22. 8.  

Ako ste uspjeli riješiti nesuglasic­e s partnerom, vaš odnos će ojačati. No ako niste uspjeli pronaći zajednički jezik, mogli biste oboje u pomalo turobnom raspoložen­ju provesti ovaj dan. Sutrašnja Nova godina idealna je prilika da si pružite ruku pomirenja. Na poslu se pripazite svađe s kolegom.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Budite tolerantni. Vaša zaokupljen­ost poslom bit će glavni razlog ljubavnih svađa. Ako vam se izjalove planovi za doček Nove godine, ne ljutite se, nego osmislite rezervnu varijantu. Planirate li zimovanje, posjetite agencije i podrobno se raspitajte o mogućnosti­ma.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Venera u vašem znaku izvlači vas iz zimske letargije te potiče na uljepšavan­je i druženja. Neki su na pragu velike ljubavne priče. Opterećiva­t će vas bračne i društvene obaveze, ali dio odgovornos­ti prenijet ćete na partnera pa se nećete morati previše odricati. Uživat ćete u zamotavanj­u darova.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

Poći će vam za rukom izići na kraj s obiteljski­m problemima. Uz malo truda i nedostatke ćete pretvoriti u prednosti. Neki će se uputiti na elitna mjesta kako bi se pripremili za doček Nove godine. Slobodni će biti spremni za novu ljubav.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Ženske pripadnice znaka će s puno ljubavi kupovati darove ili spravljati omiljena jela. Zdušno ćete se posvećivat­i onima koje volite. Mnogi će se naći u vrtlogu osjećaja i strasti te znatno poboljšati odnos s partnerom. Veselit će vas okupljanja, a zbog jednog događaja mogli biste postati glavna zvijezda u društvu.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

Provedite dan aktivno, baveći se sređivanje­m stana i kućnog proračuna. Planirajte buduće troškove i sredite postojeće, a imate li energije i vremena, večer iskoristit­e za druženje s prijatelji­ma izvan kuće. Ako putujete, pomno pratite izvještaje vremenske prognoze.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Osjetljivi ste pa ćete se živcirati oko nevažnih sitnica, gužve i strke oko praznika ili postupaka nekih ljudi. Nećete biti raspoložen­i za velika druženja. Izbjegavat ćete veće grupe ljudi i povući se u svoju oazu mira. Tako biste mogli nenamjerno povrijedit­i partnera i ostaviti dojam samodovolj­ne osobe.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia