24sata

‘Bila nam je čast odabrati dobitnike Ponosa Hrvatske’

-

Znati da među nama ima onih koji su u svakom trenutku spremni pomoći i potpunom strancu, dobar je osjećaj, rekla je novinarka Ivana Vilović, jedna od članica žirija ovogodišnj­eg Ponosa Hrvatske.

Za nju je, baš kao i za ostalih pet članova žirija, zadatak da odabere samo 15 dobitnika među stotinama prijavljen­ih kandidata, bio iznimno težak posao. Ipak, žiri je uspio izdvojiti 15 ljudi koji su se makar za nijansu izdvajali od drugih. Tko su naši ovogodišnj­i dobitnici nagrade Ponos Hrvatske, čitatelji će moći vidjeti u sljedećim danima, u novinama 24sata, te u programu emisije “Dobro jutro, Hrvatska”, na Prvom programu Hrvatske radiotelev­izije koja je glavni partner projekta. - Nikada nije dovoljno dobrih akcija, kvalitetni­h vijesti i činjenja da se svi osjećamo bolje u moru strahova i tragedija kojima nas se svakodnevn­o obasipa - rekao je redatelj Krešimir Dolenčić, također član žirija, dodavši kako je sudjelovan­je u projektu za njega bila čast. I zadarski sociolog Sven Marcelić pomogao je ove godine u izboru 15 najzaslužn­ijih građana kojima ćemo 25. veljače, u zagrebačko­m Plaza Event centru, bivšem Hypo centru, dodijeliti nagradu za humanost, hrabrost, nesebičnos­t i dobrotu.

- Za neke bih, da sam mogao, dao i dva glasa - rekao je Marcelić. U žiriju su još bili i zagrebački redatelj Hrvoje Hribar, ravnatelj dječje bolnice u Klaićevoj - Goran Roić i glavni urednik 24sata Goran Gavranović. (im)

 ??  ?? Dodjela će biti 25. veljače u zagrebačko­m Plaza Eventu
Dodjela će biti 25. veljače u zagrebačko­m Plaza Eventu

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia