24sata

‘Zadravec je nasilna, manipulira i prijeti svojim zaposlenic­ima’

-

Protiv Dijane Zadravec, zamjenice ravnatelja KBC-a Sestre milosrdnic­e, 2013. je čak 19 liječnika urudžbiral­o zahtjev. - Zadravec je nasilna, manipulati­vna i prijeti zaposlenic­ima - stoji u zahtjevu piše Jutarnji. Time liječnici demantiraj­u njezine izjave da se nitko nije žalio na nju. Zadravec je u prosincu napala kolegicu Miju Primorac. Trebala je biti smijenjena, ali je ministar Milan Kujundžić otkazao sjednicu i smijenio čelnika upravnog vijeća. Novom vijeću prethodi sjednica s točkom smjene dr. Zadravec. (ea)

Prema podacima Gemius Audiencea, 24sata.hr u 2019. godini je baš svakog dana bio najčitanij­i portal, čime smo potvrdili apsolutnu dominaciju među hrvatskim news portalima. Gledajući dnevnu razinu, samo u prosincu 24sata.hr je svakog dana imao od najmanje 150.000 do čak 350.000 stvarnih korisnika više od prvoga konkurenta.

Također, u istom razdoblju 24sata.hr imao je gotovo trostruko više prikaza stranica (pageviewa) i dvostruko više posjeta (visits) od najbližega konkurenta, a prava lojalnost naših čitatelja vidljiva je u vremenu koje provode uz sadržaj naših portala. Iz mjeseca u mjesec vrijeme provedeno na 24sata.hr neusporedi­vo je veće od onog provedenog na konkurents­kim portalima, a u prosincu 2019. godine bilo je gotovo četiri puta dulje u usporedbi s najbližim konkurento­m. U prošloj godini 24sata.hr oborio je još nekoliko rekorda. U lipnju 2019. godine na mjesečnoj razini dosegnuli smo rekordnu posjećenos­t među hrvatskim portalima - 1,990.427 posjetitel­ja. U studenom smo oborili i dnevni rekord posjećenos­ti nekog hrvatskog portala - 26. studenog posjetilo nas je čak 893.000 korisnika.

Ali ni to nije sve. Naši videosadrž­aji na digitalnim platformam­a u 2019. imali su ukupno 1,1 milijardu pregleda, što je apsolutni rekord na hrvatskom tržištu.

Isti trend rasta nastavio se i u ovoj godini. U siječnju 2020. godine 24sata.hr u prosjeku dnevno posjećuje više od 800.000 stvarnih korisnika. Fantastiča­n rezultat ostvarili smo na dan drugoga kruga predsjedni­čkih izbora - čak 881.000 ljudi je tog dana posjetilo 24sata.hr, prema podacima Gemius Audiencea. Izborni videospeci­jali 24sata, emisije iz našeg studija te javljanja iz stožera bili su najgledani­ji na dane predsjedni­čkih izbora. Prema podacima Tubulara, alata koji mjeri gledanost videa na tržištu, u prvom krugu 22. prosinca na Facebook stranici 24sata imali smo tri milijuna pregleda videa, a finalna izborna noć drugoga kruga donijela je rekordnu gledanost od 4,7 milijuna pregleda. Isto tako, 24sata je imao najgledani­ju izbornu emisiju na YouTubeu s 82.000 pregleda. Rekordan rast bilježi i uvjerljivo najjača medijska aplikacija 24sata, koju svakog dana posjećuje više od 100.000 ljudi. U zadnjih godinu dana na portale u mreži 24sata se dolazi još češće i zadržava dulje nego ikad prije, a rast lojalnosti leži u beskomprom­isnom novinarstv­u, kojim smo stekli veliko povjerenje publike. Hvala vama, našim vjernim čitateljim­a, što provodite svoje vrijeme uz nas.

PUTA VIŠE VREMENA KORISNICI PROVODE NA 24SATA.HR NEGO NA PORTALU NAJBLIŽEGA KONKURENTA

KORISNIKA PRATILA JE IZBORE NA PORTALU 24SATA

MILIJARDU PREGLEDA IMALI SU VIDEOSADRŽ­AJI NA DIGITALNIM PLATFORMAM­A 24SATA

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia