24sata

Olma bi htjeli Milan i Monaco, pregovori počeli

ČEKA SE PONUDA Olma bi u Milanu htio Boban, a Monaco vodi bivši španjolski izbornik Moreno

- Piše: HRVOJE TIRONI

ŽELE GA MNOGI Nogometaši Dinama su na pripremama u Rovinju, a glavno pitanje koje ih muči ovih dana je što će biti s nevjerojat­nim Španjolcem Danijem Olmom.

Mladi Španjolac je vruća roba na tržištu, ali samo dva kluba su u konkretnim pregovorim­a s Dinamom. Kako doznajemo, riječ je o Milanu i Monacu. No i dalje je sve samo na razgovoru, niti jedan klub zasad nije uspio zadovoljit­i Dinamove i Olmove apetite. Danijeva vrijednost na Transferma­rktu je 35 milijuna eura, a cifra oko koje se vrte klubovi je dvadesetak milijuna eura. Olmova želja se zna, on je već nekoliko puta izjavio da je njegov ‘ciklus u Hrvatskoj završio’. Ovu zimu je za njega najviše zagrizla Barcelona, ali ozbiljna ponuda pak nije stigla na Maksimir. Htio ga je i Atletico,

ali to je sve ostalo na ‘rekla kazala’. No Milan i Monaco prvi su klubovi koji su ušli u ozbiljnije pregovore s Olmom i to je dokaz da se nešto opasno kuha u Maksimiru. Milan je i prošle sezone htio Danija, ali su premalo ponudili. Ipak, u klubu je sada Zvonimir Boban i on jako dobro zna Olmove kvalitete pa nije ni čudo što su Rossoneri ovaj put ušli u ozbiljnije pregovore. Talijanski div je u teškoj situaciji i žele dovesti mladog i talentiran­og nogometaša poput Olma na čijim krilima će rasti u sljedećim sezonama. A Monaco? Na klupu francuskog kluba je prije mjesec dana stigao bivši španjolski izbornik Roberto Moreno (42) koji obožava Dinamovog dijamanta! Upravo je on taj koji je Olma pozvao u A vrstu i dao mu prve minute, a Dani je odmah u debiju protiv Malte i zabio gol. Dinamov igrač je iznimno zahvalan Morenu zbog toga.

www.niktitanik.com

 ??  ?? Olma navodno želi dovesti i velika Barcelona
Olma navodno želi dovesti i velika Barcelona

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia