24sata

Omčo: Jedem po cijele dane, i tele su mi pekli

- Piše: AIDA ŠUKURICA

Na YouTubeu se pojavio prije deset godina snimivši video sa svojom bakom. Malo po malo Omer Nadarević, snimajući skečeve, postao je poznat u rodnom gradu Bihaću.

Popularnos­t je rasla i Omčo je sad jedan od najpoznati­jih youtubera u regiji, a to dokazuju i milijunski pregledi njegovih videa. Sebe naziva bosanskom seljačinom, vozi se u Golfu dvojci, psuje, razbija, viče i radi grimase, a od toga je stvorio brend. - Moraš biti uporan i drugačiji. Nije teško opstati ako radiš prave stvari, treba biti originalan, pogađati teme... Bosanski humor mi je puno pomogao, a i kad sagledamo današnju situaciju u državi, humor možeš napraviti od bilo čega - kaže Omčo. Proslavio se u srpskoj reality emisiji “Parovi”, a osvojio je srca gledatelja svojom teškom životnom pričom. Omčo, poznatiji kao “bosanska seljačina”, za YouTube kanal 24sata prošli tjedan je reagirao na naš najgledani­ji video - “Grumpy farmer”.

Ovaj tjedan udružio se s youtuberim­a JoomBoosa, posebice s The Sikrtom. Budući da The Sikrt voli putovanja i automobile, to je bila savršena kombinacij­a - odlazak u Bihać kod Omče da provoza njegov vozni park. U videu na JoomBoosu pod nazivom “Prosječan dan bosanske seljačine” Omčo je opisao svoj dan, kako provodi vrijeme dok ne snima. - Probudim se u 9 sati, skuham kavu, otrčim do prve pekare i samo jedem i jedem. Baš sinoć su mi ispekli tele prije spavanja - kaže zadovoljno ovaj poznati youtuber. Što je još pripremio uz joomboosov­ce, pogledajte na YouTube kanalu JoomBoosa.

 ??  ?? Poznatiji je kao ‘bosanska seljačina’
Poznatiji je kao ‘bosanska seljačina’

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia