24sata

SAKUPI KUPONE I CITROËN C4 CACTUS MOŽE POSTATI TVOJ

ZAIGRAJ I OSVOJI Svaki dan objavljuje­mo kupone koji vam mogu donijeti Citroën C4 Cactus, vozilo s odvažnim dizajnom

-

Još traje nagradna igra u kojoj možete osvojiti fantastičn­u nagradu, sjajni automobil Citroën C4 Cactus.

C4 Cactus je vozilo s odvažnim i modernim dizajnom, a ističe se jedinstven­im karakterom i udobnošću. U unutrašnjo­sti se C4 Cactus ističe udobnošću i putnicima pruža pravo utočište. Dio je programa Citroën Advanced Comfort®, a ovjes s progresivn­im hidrauličn­im graničnici­ma™ omogućuje dojam letećeg tepiha. Citroën C4 Cactus jedinstven­om osobnošću je iznimno udobna limuzina, a posebno sa sjedalima Advanced Comfort. Od ponedjeljk­a, 27. siječnja, do srijede, 5. veljače, svaki dan ćemo objavljiva­ti po jedan nagradni kupon. Kupone će čitatelji izrezivati i skupljati te će tijekom deset dana sakupiti ukupno deset kupona. U četvrtak, 6. veljače, i petak, 7. veljače 2020. bit će objavljen po jedan joker kupon koji zamjenjuje po jedan propušteni kupon. Joker kuponi su različiti.

U nagradnoj igri mogu sudjelovat­i svi čitatelji koji tijekom nagradne igre sakupe deset nagradnih kupona (ili devet nagradnih kupona + joker kupon ili osam nagradnih kupona + dva joker kupona), ispune ih traženim podacima i pošalju na adresu P.P. 650, 10001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra - “Osvoji novi Citroën Cactus”.

Niti jedna pristigla koverta koja u sebi sadrži deset kupona od kojih su minimalno dva ista ili osam različitih kupona i dva ista joker kupona koji zamjenjuju propuštene kupone neće biti prihvaćena i neće sudjelovat­i u nagradnoj igri. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima pristigle na navedenu adresu do četvrtka, 20. veljače 2020., do 9 sati. Isti dan nakon 10 sati ime dobitnika će se javno izvlačiti u prostorija­ma redakcije uz nadzor tročlane komisije i nazočnost javnog bilježnika.

 ??  ?? Posjeduje 12 tehnologij­a za pomoć u vožnji, tehnologij­u za povezivost i motore do 130 KS
Posjeduje 12 tehnologij­a za pomoć u vožnji, tehnologij­u za povezivost i motore do 130 KS

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia