24sata

ZBOG CURE BIH OTISAO OD MAME, TATE I BAKE

NOVE EPIZODE U nedjelju počinje s emitiranje­m 12. sezona showa ‘Ljubav je na selu’, a farmeri imaju i čudne zahtjeve

- Pišu: H. IVANKOVIĆ, R. JUKIĆ

SVIDJELA MU SE VODITELJIC­A

OKUPIRAN POSLOM

Bitan mi je izgled, da djevojka bude sređena te brine o svojoj kosi i izgledu, ali kao što sam već rekao, nije mi presudno, rekao je Mihael Derdić (37), kandidat nove sezone showa “Ljubav je na selu”.

U predstavlj­anju kandidata Mihael je istaknuo kako bi volio da mu buduća partnerica bude prirodna plavuša, ali mu nije samo to važno.

- Bitniji je karakter - kaže Mihael koji dolazi iz Sladojevac­a, blizu Slatine. Ne traži manekenku, kaže, nego mu treba obična djevojka koja će doći živjeti na selo. Ne želi da je djevojka umišljena i zahtjevna. Svestrani Mihael, osim što je po struci frizer, bavi se izradom namještaja u vlastitoj radionici, na farmi uzgaja kokoši, obrađuje vinograd, igra nogomet i iznajmljuj­e sobe. Iako živi s majkom, ocem i bakom na farmi, ako bi pronašao srodnu dušu, ne bi mu bio problem odseliti se. Uz njega, partnericu u novoj sezoni traži i Ivica Jurjević (32), koji dolazi iz Tinja. Poljoprivr­ednik je, ima 200 ovaca o kojima se brine, na polju sije pšenicu i kukuruz. Svojem poslu na polju posvećuje mnogo vremena. - Oduzme mi jedno četiri sata, jer tek kad dođem doma s posla, mogu se s njima baviti - kaže nam Ivica. Od buduće djevojke ne očekuje da će mu pomagati. - Želim da ona ništa ne radi i da joj bude dobro - kaže Ivica. Farmer preferira crnke, ali su dobrodošle i plavuše.

- Može biti i plavuša, samo da je lijepa. Važan mi je izgled, ali nije, naravno, sve u njemu - iskren je Ivica. Josip Tratnjak (20) iz Brda Cirkvensko­g je najmlađi kandidat. Prijavio se u show jer želi naći normalnu djevojku, a pokojni otac je želio da nađe savršenu partnericu koja će ga voljeti takvog kakav jest. Budući da je mlad, ne bi želio brzati i odmah otići pred oltar. - Poznavajuć­i mene, vjerojatno neće biti ženidbe prije tridesete - rekao je i dodao: - Volio bih imati više vremena da odem na neko putovanje. Po zanimanju je pomoćni kuhar i djevojku ne bi “tjerao” u kuhinju, nego bi se on za to pobrinuo. Ipak, volio bi da mu pomaže oko životinja.

 ??  ?? Derdić se na društvenim
mrežama pohvalio fotografij­om s Marijanom
Rad sa životinjam­a Ivici oduzima puno
vremena (desno)
Derdić se na društvenim mrežama pohvalio fotografij­om s Marijanom Rad sa životinjam­a Ivici oduzima puno vremena (desno)
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia