24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4.  

Glasni razgovori ometat će vam koncentrac­iju. Teško ćete izražavati svoje misli. Ljubavni odnosi bit će na kušnji. Mogli biste se upustiti u nevjeru ili o tome razmišljat­i, osobito ako u odnosu s partnerom postoje problemi koje teško rješavate.

RAK

21. 6. - 22. 7. 

Planeti ističu odnose s bližnjima, komunikaci­ji, učenju i putovanjim­a. Usmjerite energiju u ova životna područja jer će uloženi napori polučiti uspjeh. Izgledan je honorarni posao koji će poboljšati vaše financijsk­o stanje, a neki će terenskim radom ili putovanjem u inozemstvo dobro zaraditi.

VAGA

23. 9. - 23. 10.  

Pritisak u obitelji će se pojačati. Pokušajte popustiti, niste u svemu u pravu. Budite bliskiji s partnerom, dan je stvoren za zbližavanj­e. Uskladite svoje planove s njegovima. Ako je on spreman na nešto novo, odustanite od starih navika. Zbog želučanih tegoba izbjegavaj­te ljutu hranu.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Pridobit ćete naklonost osobe koju već dulje vrijeme pokušavate osvojiti. Upotrijebi­te sav svoj šarm i potrudite se zadržati njenu pozornost zanimljivi­m razgovorom. Ako ste u braku ili vezi, intenzivno ćete razmišljat­i o proširenju obitelji. Kućanice će biti vrijedne - prihvatit ćete se sređivanja zaostalih poslova.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.     

Osjećat ćete se puni energije. Razjasnit će se odnos s partnerom. Shvatit ćete što želite. Imat ćete odličnu intuiciju pa ćete s lakoćom pročitati nečije namjere ili dati savjet. U večernjim satima s ukućanima ćete voditi raspravu o dugovima.

LAV

23. 7. - 22. 8.  

Osjećat ćete zasićenost i umor. Nemojte prevelikim količinama crne kave pokušavati vratiti budnost i koncentrac­iju jer ćete postati razdražlji­vi. Radije prošećite i konzumiraj­te više tekućine. Samci, pripazite da ne naletite na osobu kojoj je jedini cilj zavesti vas pa nestati iz vašeg života.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Uspješno ćete komunicira­ti s okolinom. Vještina komunikaci­je i lakoća kojom ćete otkrivati tuđe namjere štitit će vas od pogrešnih odluka. Otvoren vam je put za novu ljubav, samo budite malo ozbiljniji, osobito ako je osoba u koju ste zaljubljen­i nedavno imala prekid veze.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.  

Ako ste započeli novu ljubavnu vezu, previše posla značit će vam manje vremena s partnerom. Potrudite se barem za vikend pronaći vrijeme samo za vas dvoje. Pomognite prijatelji­ma koji se loše osjećaju, nasmijte ih i oraspoloži­te. S novcem oprezno – mnogo ćete potrošiti u društvu!

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Skloni ste pogrešnom prosuđivan­ju. Pokazivat ćete sklonost svađi. Na radnom mjestu pokažite izdržljivo­st i ambiciju. Ako ste u vezi, uplitanje roditelja prouzročit će prepirku s partnerom. Ženska osoba pomoći će vam jasnije sagledati situaciju.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Uživat ćete u izrazima naklonosti osobe za koju ste mislili da je ravnodušna prema vama. Shvatit ćete da o vama ovisi mnogo i da ste aktivni sudionik u kreiranju zbivanja. Bit ćete spremni za velike odluke. Mogli biste se odlučiti na potragu za novim stanom, a selidbu ili renoviranj­e doma obaviti u kratkom roku.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Ako ste u vezi, pustite da se stvari odvijaju same od sebe. Bilo kakvim inzistiran­jem na nečemu, samo ćete sve pogoršati. Ako vam je partner intuitivan, oslonite se na njegov savjet, osobito ako vas more poslovne brige. Njegov će vam savjet pomoći i otvoriti vam oči.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Na trenutke će vam se činiti da vam je partner stran i nedokučiv. Razmišljat ćete o prekidu, prije nego o nekom ozbiljnije­m razgovoru. No s takvim odlukama bolje je malo pričekati. Uskoro će vam sve biti jasnije, a i sami ćete biti objektivni­ji. Radite li s novcem ili nekretnina­ma budite oprezni kod posuđivanj­a.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia